Използван автомобил от Германия - невероятен Mercedes W140 за € 2500

Купуването на употребявана кола в Германия сега не е проблем - на пазара има много автомобили за всеки вкус и портфейл, а доставката до Болгарайна не е толкова трудна, пише автоцентър . И ако е добре да се опитате на въпроса за търсене, тогава можете да получите велик вариант на колата - "литовците" и "поляците" дори ще завиждат!

Съдия за себе си: автомобилите до 3000 евро от Европа са всъщност старите Audi A6, Volkswagen Passat, Opel Zafira и т.н. Ако обаче сте "скъпи", тогава има опция да получите опция, подобна на този в този видеозапис - Mercedes W140 Coupe за 2500 евро!

Тази кола е закупена от YouTube-blogger KS AUTO от старо семейство. Първоначално те искаха по-висок порядък за него, но в крайна сметка успяха да договорят горната сума. Колата е пусната през 1994 г., пробегът й е "само" 135 хиляди. км.

От дефекти - проблем със старта на двигателя, който веднага успя да премахне, "пресято" люка, боядисани крила и малки драскотини по тялото. В останалата част, колата е почти идеална (дори и електрически мотори работят). Особено впечатляващ салон, който се поддържа в добро състояние.