Наречени автомобили, които "се разпръскват" с малка писта

Основният критерий за придобиване на ново превозно средство е неговата надеждност и издръжливост. Експертите направиха рейтинг от 5 ненадеждни машини, които започват да се разбиват дори при ниски километри и под 5-годишна възраст.

Лидерът на TOP стана китайският Lifan X50. В китайската кола възраст от 5 години, има проблеми с електрониката и неизправност на механичните части на кабината, включително вратите.

На второ място в най-ненадеждните автомобили от 5-ке има SUV Chevrolet Niva. Поради нискокачествени материали за довършителни работи, проблемите се появяват за една година, а след 5 години пътуването става неудобно. След това дойде популярният Рено Duster. Въпреки че SUV и ненадмината, в добро състояние, 5-годишните модели не са достатъчни.

Зад него в класацията е Chevrolet Cruze, който в краткосрочен план има затруднения с некачествена автоматична трансмисия и крехка охлаждаща тръба. Затваря автомобила Citroen C4 II. Съобщено е, че трудният дизайн усложнява ремонта, както и често прекъсва предавателната кутия, окачването и електрониката.

Въз основа на avtolubiteli.club .