5 "euproblems", които е по-добре да не купуват

Според прегледите на експертите, списъкът с автомобили, които след кратко време дават на собствениците си голям проблем. Антитръстови употребявани автомобили:

1. Lifan X50

Най-ненадеждната кола в рейтинга. Вече след известно време след началото на експлоатацията проблемите започват буквално в цялата кола. След 5 години колата е в ужасно състояние.

2. Chevrolet Niva

Най-често срещаните трудности са свързани със салона - те се оплакват от него след покупката. Вие ще продължите да яздите, но можете да забравите за удобството.

3. Рено Duster

Самият автомобил е абсолютно нищо. Но, както показва практиката, Renault Duster е в добро състояние - много рядкост. С това, което е свързано - това е неизвестно. Вероятно собствениците не се грижат много за колата и може би качеството на материалите и сглобките може да е по-добро.

4. Chevrolet Cruze

Собствениците на този автомобил редовно се оплакват от ACPP - много често проблемът се крие в проблемната тръба за охлаждане. Собствениците често игнорират проблема и почти нищо не остава от кутията.

5. Citroen C4 II

Най-малко проблематично от списъка. Повечето се оплакват от електроника, скоростни кутии и висулки. В допълнение, колата е твърде сложен дизайн.