В Болгарайна те направиха най-величествените "Гърбави" Запорожец на всички времена

Одеаските тунери представиха резултатите от многомесечната си работа, в която известният Запорожец-965, който има и прякора "Гърбав", беше подложен на модернизация.

Основната цел на студиото беше да направи този модел, не по-лош от "лаковия" ретро-автомобил, така че материалите за неговата обработка бяха взети на най-високо качество (поръчани от доставчици на Lamborghini).

В един видеоклип, публикуван в канала "Auto-Topic" в Youtube, се казва, че трансформацията на "Запорожец" в ретро-кола "кола пешка" започва с кросоувъра на кабината му, както и с кожена кожа. Външно, колата е третирана с два нюанса на шоколад и сметана, а интериорът на автомобила е направен в по-ярък, контрастен стил. Допълнете картината с щамповани колела с голям диаметър, носени в гуми с нисък профил.

Но по-сериозната обработка беше подадена на техническата страна на "Brokeback", тъй като само тялото беше запазено от известния съветски класически автомобил, а шасито беше взето назаем от Smart.

Задвижва кола 0.6-литров 3-цилиндров мотор с водно охлаждане с капацитет от 55 конски сили.
Припомнете си, че колата ЗАЗ-965 е издадена в СССР в периода от 1960 до 1969 година. Автомобилът имаше оформление на задния двигател, задно задвижване и оригинален двигател, който произвеждаше 27 конски сили.