Jaguar донесе изцяло електрически кросоувър в Болгарайна (СНИМКИ)

Компанията Jaguar Land Rover донесе първият изцяло електрически Jaguar I-PACE преходен електрически кросоувър за Болгарайна. В мрежата от официални дилъри на Jaguar Land Rover и на болгарски пътища, първите автомобили ще се появят през ноември.

Това се съобщава от официалния вносител на автомобилната компания Winner Imports Bgaine, Ltd.

Jaguar I-PACE е оборудван с електродвигател с мощност 400 к.с., който осигурява ускорение до 100 км / ч за 4,8 секунди. Компактният и лек електрически двигател произвежда въртящ момент от 700 Нм, а пълното задвижване осигурява стабилност за всички пътни условия. I-PACE може да преодолее до 470 км при едно зареждане на батерията.

Пълно електрическото кросоувър Jaguar I-PACE е оборудвано с литиево-йонна батерия с капацитет от 90 kW * h, охлажда се с течност и съдържа 36 модула, затворени в дизайн с алуминиев корпус. Батерията бързо и лесно зарежда до 80% само за 85 минути от станция за зареждане с мощност 50 kW с кабел за зареждане в режим 4.

Jaguar I-PACE се отличава сред останалите електроники със своята мощност, маневреност, комфорт и лукс, присъщи на Jaguar. За болгарския пазар, електрическият автомобил се предлага в S, SE, HSE и First Edition.

I-PACE се доставя с кабел за зареждане Mode 2, който ви позволява да зареждате колата от обикновен контакт и кабел Mode 3, който ви позволява да зареждате автомобила със захранващ кабел от WallBox. Специално зарядно устройство WallBox може да се инсталира у дома или да се използва в обществена зарядна станция. Такива устройства за зареждане ще дадат 35 километра натрупване на час за зареждане. Jaguar I-PACE е проектиран с използване на станции за зареждане с мощност до 100kW, докато при свързването към такава станция, колата ще зарежда 0% до 80% за 45 минути. Препоръчваме ви да заредите този автомобил до 80%, тъй като последните 20% ще отнемат толкова време, колкото таксуването до 80%. За високоскоростни станции за зареждане не е необходимо да имате кабел, защото те са неподвижни във всяко зарядно устройство. Автомобилът може да бъде зареждан и чрез рекуперативно спиране.

Jaguar I-PACE притежава усъвършенствана технология на Jaguar за комфорт, комфорт и безопасност.

Контролната система ASPC ви позволява да настройвате и поддържате постоянна скорост при трудни условия, като например хлъзгави повърхности, включително мръсотия, влажна трева, лед, сняг и черни пътища. А AdReR AdReR може да разпознае разликите между повърхностите, за да използва максимално възможно захващане. За оптимално управление на въртящия момент активирайте системата Low Traction Launch на сензорния екран. Подобрява функционалността при хлъзгави условия, като влажна трева, сняг и лед.

Системата Configurable Dynamics ви позволява да промените режима на управление на по-динамичен, а системата Adaptive Dynamics оптимизира автомобила до комфортно управление, използвайки технология за непрекъснато затихване.

Опционалното окачване Active Suspension I-PACE автоматично намалява автомобила с 10 mm, когато пътува със скорост над 105 км / ч за продължителен период от време. Намаляването на пространството между автомобила и пътя подобрява аеродинамичното представяне и съответно пробега. За по-добро изравняване в условия извън пътя окачването може да увеличи и височината на автомобила.

Предоставяйки богата информация и забавления, всеки I-PACE е оборудван с развлекателната и развлекателна система InControl Touch Pro Duo. Той има интуитивна и модерна интегрирана технология, която осигурява лекота на взаимодействие между шофьора и колата.

Цените за новост ще започне от 2,157,716 лея а.