Новият болгарски камион е шокиращ със своите технически характеристики (СНИМКИ)

Камионите с висок коридор "Богдан 6317" постепенно заменят старата съветска "Урал" и "Зили" в армията. болгарският военен отбелязва, че тази техника по време на нейната експлоатация се показва най-добре и наистина готова за многоцелево използване.

Това се съобщава от корпорацията "Богдан".

"По време на задачата (автомобили Bogdan 6317, ed.) Се показват само на най-добрата страна. Маневреност, бързина и най-основен товароносимост: можете да изтеглите много и да донесете много "- разказа за ползите от командира на" Богдан 6317 "на компанията за доставката на боеприпаси Александър Говоров в записа на телевизионната програма PROiysko.

Нека да припомним, че тази година "Богдан" възнамерява да прехвърли на въоръжените сили 200 броя камиони с висок коридор "Богдан 6317" в рамките на изпълнението на държавната заповед за отбрана от Министерството на отбраната. Като цяло производствените мощности на корпорацията "Богдан" в Cherkassy позволяват да се произвеждат до 500 единици от такова оборудване годишно, което значително надвишава обема на поръчките за тези автомобили.

"Bogdan 6317" е модерно многофункционално превозно средство, оборудвано с мощен шестцилиндров турбокомпресор Weichai Power с работен обем 9.7 литра и мощност 280 к.с. Използването на тези двигатели позволи на болгарските автомобилни производители да изоставят компонентите на руското производство от дълго време на цялата продуктова линия. Подемно-транспортното средство може да ускори до 85 км / ч с товар от 11 тона и има диапазон от 1 447 км. Колата може да носи 50 души в подходящо оборудвано тяло.