Новият Jeep Wrangler въведе в Болгарайна (СНИМКИ)

В сряда, 3 октомври, се състоя премиерата на ново, четвърто поколение SUV Jeep Wrangler. Представянето на модела се състоя на доста необичайно място - в каньона на Корошишивския район (Житомир).

Новият Jeep Wrangler 2018 е един и същ автомобил за всички терени, който е само изискан. В сърцето на автомобила се крие една позната рамка, това е само, когато се губи поколението на колата - почти един цент (благодарение на алуминий). И въпреки факта, че е запазил квадратния дизайн, автомобилът изглежда модерен. Въпреки, че това не е изненадващо: трудно е да се повярва, че изборът на модел на Jeep преди много години може да е загубил значението си. Както казват те, "квадрат, практикувай, кажи!".

В предната част на Jeep Wranler 4, известната радиаторна решетка на Уилис и дори фаровете са като легендарния военен SUV: има правоъгълници, които напомнят на предните крайни автомобилни фенери в центъра на кръглата оптика. В профила автомобилът е винаги строг, леко подобен на Helendvagen, но само с големи арки на колелата, а зад него - класическа офроуд кола с двустранна врата и резервно колело.

Интериорът на Jeep Wrangler 2018 е съвсем нов. Тук има още едно табло с многобройни кръгли отклони за отдушване, цифрова настройка, ярък волан и много удобни седалки. Центърът на предния панел е 8.4-инчов мултимедиен навигационен екран с камера за задно виждане, както и поддръжка на Apple CarPlay. Необичайни в кабината - голяма колона, монтирана на пода (!) Багажника.

Техническите промени също се промениха - окачването значително се подобри в сравнение с предшественика. Първо, той стана по-мек в офроуд, а на второ място, тихо - това дори показа кратък тестов автомобил по време на презентацията. Освен това автомобилът е изненадан от острия старт на мястото - необичаен за такъв клас, но със задвижване.

Досега само бензин Jeep Rengler се предлага в Болгарайна - с 2.0-литров бензинов двигател с мощност 272 конски сили, който работи заедно с 8-степенна автоматика. Дизеловият вариант трябва да дойде при нас през следващата година. Но сега купувачът може да избере вида на тялото - има опция с три и пет врати и при внедряването на подвижен покрив. Оборудването на новостите е доста богато: системата за автоматично аварийно спиране, контрол на сляпото място, дистанционно стартиране на двигателя, круиз контрол, светлинни сензори, паркинг сензори и др.

Цените на Jeep Wrangler 2018 на нашия пазар ще започнат от 1,4 милиона USD за "tridverka" и 1,58 милиона за версия с пет врати. Най-скъпият вариант ще струва 1,76 милиона UAH.

Източник: Автоцентър