KrAZ пуска камио-трансформатор (PHOTOS)

AvtoKrAZ се готви да достави партида от оригинални модели автомобили на модела KrAZ-65053 (6x4) за доставка до един от традиционните си пазари в Латинска Америка. Това е първата доставка на новия адрес на съответната фирма, която е част от Министерството на земеделието на тази страна. С него преди това KrAZ сътрудничи с доставката на горско стопанство и друго специално оборудване. Клиентът е държавно предприятие в Министерството на земеделието, специализирано в износа на цитрусови плодове и други тропически плодове. Проектът за закупуване на тази техника се нарича "Развитие на селското стопанство: проект за развитие на кооперативното земеделие в източния регион" и се финансира от Международния фонд за развитие на селското стопанство.

Това съобщиха в пресслужбата на автомобилния производител.

Цялата партида произведени по поръчка автомобили има традиционно куплунг за KrAZ и стандартно серийно оборудване. От отличителните черти - тропическата работа на автомобила, климатикът в кабината на водача като допълнителна опция и бордовата платформа на оригиналния дизайн с обем от 22 м кубически, които преди това не бяха инсталирани на шасито KrAZ. Дължината на платформата е 6 м, височината на страните е 1,5 м. Платформата е изцяло метална със сгъваеми страни, предназначена за транспортиране на насипни и насипни товари. Конфигурацията на страните ви позволява да ги отваряте в няколко посоки, което е особено удобно при работа и разтоварване. Производителят и разработчикът на платформите е партньор на "КРАЗ", болгарското предприятие "Специално оборудване фабрика" ООД (Irkliyev, Cherkasy региона.) Специализирани в производството на платформи за различни цели и автомобилни вагони.

По желание на клиента, заедно с товарни автомобили, пакети резервни части, като гуми, филтри и др., Са осигурени, за да осигурят непрекъснато действие на автомобилите за дълъг период от време.

Отвореното акционерно дружество "AvtoKrAZ" спечели търг за доставка на този чуждестранен клиент благодарение на разумната цена, минималните срокове на доставка и отличната дългосрочна репутация на автомобилите KrAZ в страната от времето на СССР, където те са доставени до 10 хил. Единици и голям брой от тях все още работят в полза на местната икономика. Камионите Kremenchug в тази страна са много любители на прости, надеждни и мощни машини, а доставката на следващата страна потвърждава всички тези качества на марката KrAZ.