Мерцедес разкри нов "зареден" AMG A35 тийзър (PHOTOS)

Компанията на Mercedes-Benz се готви за своята премиера на най-скъпата си "тарифа" с AMG префикс. Мрежата публикува нови изображения на тийзър, които разкриха много подробности за бъдещата кола.

Представянето на Mercedes-AMG A35 ще се проведе в близко бъдеще, а публичната премиера е насрочена за 2 октомври, когато ще се отвори Парижното автомобилно изложение.

Токът показва половината от предната част на тялото и половината от "фуража". Хечбекът е боядисан в ярък жълт цвят, а новият екип започва да изглежда по-агресивен. Отзад е възможно да се забележи нова броня с дифузер от черен цвят. Изпускателната тръба се очаква да бъде разделена.

Сред другите характеристики на "горещия" клас А, които заслужават да забележат задния спойлер, оцветяващи лампи, очила и черни вложки върху тялото. В салона не е необходимо да се очакват сериозни промени, въпреки това колата все пак получава спортни кресла и твърдо колело.

Новият Mercedes-AMG A35 е оборудван с 2.0-литров турбо двигател с производителност над 300 к.с. Хечбекът получи роботизирана скоростна кутия и пълен ход.