Производството на две нови автомобили започна в Болгарайна (СНИМКИ)

Auto-Holding Automobile Plant е усъвършенствала производството на още два модела специализирани товарни автомобили - автомобилни резервоари за гориво (ATZ) на базата на MAZ 4381 и MAZ 5340. Въвеждането и обслужването на новите продукти ще бъде разгледано от официалния дилър на MAZ в Болгарайна - групата AIS, пише ВАШАТА МАШИНА с позоваване на Autocentre .

Новите модели горивни пълнители са предназначени за транспортиране, краткосрочно съхранение и зареждане с гориво на моторни превозни средства с петролни продукти с плътност не повече от 830 кг / м. и е подходящ както за селскостопански компании, които оперират в тази област, така и за други клиенти със собствена флота от превозни средства.

Автомобилите са разработени и пуснати в масово производство от завода Auto-Holding, специализиран в производството на специализирани машини, самосвали и лекотоварни автомобили. Продуктите на това предприятие са сертифицирани и отговарят на изискванията на действащото законодателство на Болгарайна, а системата за управление на качеството отговаря на изискванията на стандарта ISO 9001: 2009.

Резервоарите за ATZ са проектирани на принципа на приликата. Тялото на резервоарите е изработено от лист от въглеродна стомана (стомана 09G2S GOST 8541 до: 2015), разделена на две еднакви отделения, подсилени отвътре, което позволява транспортиране на различни видове гориво или бензин с различни октанови числа. Освен това във всяко отделение са инсталирани прекъсвачи на напречни вълни, които повишават надеждността на цялата конструкция на резервоара и предотвратяват възникването на хидравлични наранявания.

Благодарение на специалната конструкция на резервоара, режимът на непрекъсната температура се поддържа вътре. В резултат на това вероятността за запалване на горивната смес е сведена до минимум. В допълнение, поддържането на температурата на едно ниво елиминира изпарението на горивото по време на транспортирането.

Използването на автомобили като мобилна бензиностанция позволява наличието на дренажна помпа, витловият кран, представен под формата на пистолет, както и брояч.

Електрическото оборудване на АТЗ се състои от електрическо оборудване на колата и допълнителна, съответстваща защита от степен IP 54 и IP 65 в съответствие с международния стандарт МЕК 60529.

Трябва да се отбележи, че MAZ продължава да заема лидерски позиции на болгарския пазар на нови камиони. В края на 8 месеца. През 2018 г. ръстът на продажбите на MAZ е бил 30% в сравнение със същия период на миналата година. Така за посочения период са продадени 604 бройки. MAZ в сравнение с 464 за същия период през 2017 г.!

Основните предимства на шасито MAZ за производството на специално оборудване са: достъпна цена, висока надеждност и поддръжка, лекота на използване и ниски експлоатационни разходи. Освен това горивните пълнители на базата на MAZ имат висока степен на безопасност.