Maserati донесе новите си продукти в Болгарайна

Официалният вносител на автомобили Maserati в Болгарайна, Grand Automotive (BgAVTO), има удоволствието да съобщи за пристигането на първата марка автомобили в моделната година 2019 в официалните магазини за дилъри.

Това се съобщава от представители на компанията.

Всички версии на моделите Ghibli, Quattroporte и Levante получиха усъвършенстван селектор на скоростната кутия, който преди беше представен на Леванте Трофео и разполага с по-интуитивен алгоритъм за превключване, скъсен ход и подобрен контрол. Сега шофьорът може да използва 8-степенната скоростна кутия ZF в автоматичен или ръчен режим, като превключва между тях, като просто премества селектора от дясно на ляво, а новият бутон "P" ви позволява лесно да прехвърлите предаването в режим на паркиране.

Информационната и развлекателна система MTC + и в трите модела е усъвършенствана, с по-модерна графика на дисплея и подобрена ергономичност на управлението на климатичната система. В своя луксозен интериор Maserati използва кожата за лице Pieno Fiore за първи път, която не може да бъде сравнена с други материали в автомобилната индустрия.

Кожената тапицерия Pieno Fiore е стандартна за Levante Trofeo и е налична като опция за всички версии на Levante, Ghibli и Quattroporte в три цвята - черно, червено и сиво, със специални шевове върху седалки и двойно просрочени панели на вратите. Maserati също предлага две напълно нови възможности за лъскави интериорни вложки за Ghibli и Quattroporte и три варианта за Levante.

Цените за базовото оборудване започват от 2,265,938 UAH за Ghibli, от 2,406,886 UAH за Levante и от 3,818,479 UAH за Quattroporte.