Kia ще представи в Болгарайна актуализиран Sportage и други кросоувъри

От 26 до 29 септември в Кропинницки ще бъде AgroExpo 2018, един от най-важните форуми на аграрната индустрия на Болгарайна. Следвайки политиката на преследване на потенциалните си клиенти, марката Kia ще вземе участие в изложението и ще представи всички налични в Болгарайна гама от кросоувъри, включително преобладаващата Restyling Sportage.

Това съобщиха от пресслужбата на KIA MOTORS .

За трета поредна година Falcon-Auto, официален дистрибутор на марката Kia в Болгарайна (част от корпорацията BgAVTO), ще вземе участие в изложението AgroExpo, един от най-големите професионални аграрни форуми в изложбения календар на Болгарайна.

На щанда на Kia ще бъдат представени всички SUV на Kia, налични на нашия пазар. Разбира се, основният характер на експозицията ще бъде промененият Kia Sportage, който не само предлага актуализиран дизайн, разширена гама, но и изключително конкурентна цена от 17 300 евро * и е най-популярният автомобил в Болгарайна през последните месеци.

Тази година има и актуализиран кросоувър от средата на Sorento. Колата беше освежена, като в същото време оборудването й беше още по-наситено, докато 200-кратно турбодизеловото гориво се обедини с нова 8-степенна "автоматична машина". Цените за този мощен автомобил започват от $ 38,500.

В сегмента на екологичните коли се играе високотехнологичната Kia Niro. Един от най-икономичните (разход на гориво от 3.8 л / 100 км според производителя) и добре оборудвани модели на корейската марка, предлагани на цена от 25 500 долара.

Честта на марката Kia в сегмента B-SUV е защитена от поразителната младежка Stonic, както и практичната Rio X-Line, принадлежаща на голямото и разнообразно семейство Рио. Цените на автомобилите започват от $ 17,200 и $ 17,700, съответно.