KrAZ издава мощно оборудване (СНИМКИ)

Сътрудничеството на PJSC "AvtoKrAZ" с битови добив и концентриране на комбайни продължава. Автомобилният асансьор на базата на KrAZ-65053 (6x4) се подготвя за експедиция в завода за концентриране на минните отпадъци Ingulets (Kryvyi Rih).

Това съобщиха от пресслужбата на компанията.

Колата е стандартна: двигател - 300 к.с. Евро 5, кутията е механична. Кабина - четири врати, предназначена за седем пътнически седалки.

Autotowers KrAZ-65053 е проектиран да доставя работници с материали и инструменти до височина до 28 метра при извършване на ремонтни, строителни, монтажни и други видове работа.

Повдигащото приспособление съчетава максималната работна височина от 27,3 м с максимален излитане от 14 м. Безопасното работно натоварване на Snake 2815 е 250 кг. Електронната система за управление автоматично изчислява дали операторът е в безопасна работна зона. Аварийният контрол на земята е инсталиран на колоната. Ротацията на надземната част е 360 градуса.

Спомнете си, че автогарите, но въз основа на задвижването на четирите колела KrAZ-5233, доставят завод Kremenchug през пролетта на тази година. Също така, миньорите, но в Gorynshni Smooth, на Полтава GOK. AvtoKrAZ има удоволствието да отбележи, че минните компании, включително болгарските правителствени власти, продължават да предпочитат националния производител на тежкотоварни камиони и считат AvtoKrAZ за сериозен и обещаващ партньор, способен да предостави своята технология с набор от специални съоръжения и да организира техническата поддръжка. ,