6 впечатляващи схеми за внос

Разработени са различни схеми за внос на автомобили в европейски автомобили в Болгарайна.

Схема # 1

болгарският купувач реши да купи добра кола на ниска цена. Обърнах се към приятел, който предоставя "информационни услуги за търсенето на коли" de jure, и de facto - търси кола в Литва, контакти с продавача, сключва договор за покупка. Но купувачът не си ти, а компанията в Литва.

Колата става търговска. Вие, както е документирано, сте регистрирани като служител на такова дружество и на бизнес кола, отивате в Болгарайна, работите за една и съща компания. Разбира се, след прехвърлянето на автомобила на крайния купувач, колата веднага се отстранява от регистрацията в Литва.

Схема № 2

Автомобилите с чуждестранни продавачи вмъкват купувача в техническия паспорт. След това, той самият и внесени на територията на Болгарайна. В Болгарайна машината с необходимите документи се прехвърля на купувача. И всичко, след това купувачът използва колата за една година, изхвърля я през границата, преминава ТО, плаща за застраховка и така в кръг. Против - същото като в "литовската схема", както и факта, че ако продавачът на колата ще има проблеми и за греховете си, колата ще бъде арестувана, купувачът ще плати за нея.

Схема # 3

Принципът е абсолютно идентичен с метода номер 1, с изключение на това, че разходите за поддържането на дружеството в Литва се поемат от купувача. Проблемите с оттеглянето на регистрацията на такава кола обаче са много по-малко.

Схема # 4

Целият въпрос е, че българските регистрационни номера са почти идентични с регистрационните номера на Болгарайна. И след внасянето на кола от България в Болгарайна, купувачът виси на копията на българските номера в колата, но болгарският формат е. В същото време, за такъв акт, Наказателния кодекс на Болгарайна ясно определя състава на престъпление.

Схема # 5

Подобна схема е тази на кола, внесена в Болгарайна от неместни, фалшиви армии. Това също е престъпление.

Схема # 6

Абсолютно легален начин за преминаване на границата, който включва напускане на автомобила на всеки 5-10 дни.

По-специално, сега шофьори, собствениците на автомобили с европейска регистрация са суспендирани и глобно, ако техните немодифицирани превозно средство е в Болгарайна за повече от два месеца.

Можете да купувате и управлявате автомобили от Европа до Болгарайна самостоятелно или чрез посредник. Във втория вариант на купувача практически нищо не се изисква. Това е удобно, но струва допълнително.

Между другото, да се свържете с посредниците е възможно не само в пълен обем услуги, но и отчасти. Това е много по-евтино. Ако решите колата и я проверите, е време да купите.

Покупката трябва да бъде документирана. Това може да бъде договор за продажба при частна покупка или фактура за закупуване на автомобил в кабината. Вторият вариант е от полза за възможността за възстановяване на ДДС, но цената на автомобила от частни собственици първоначално е по-евтина.