ManyCam

описание
ManyCam е едно от най-популярните решения за интегриране на различни уеб камери чрез една програма или една уеб камера чрез много различни програми ... прочетете повече.
Рейтинг (5.00)
Разрешително
Freemium
платформи
Браузър

17 най-добри алтернативи на ManyCam

Безплатно

HandBrake

HandBrake позволява на потребителите лесно да конвертират видео файлове в голямо разнообразие от различни формати.
Безплатно

Yawcam

Yawcam е съкращение от още един софтуер за WebCAM. Основните идеи за Yawcam са да я поддържат прости и лесни за използване, но да включват всички обичайни функции.
платен

Livestream

LiveStream е програма, в която потребителите могат да предават своите дейности, видеоклипове или каквото си искат на живо по света. С LiveStream можете да предавате съдържанието си на аудиторията си на почти всяка платформа и социален канал, използвайки API и платформа LiveStream, и можете да вградите софтуера LiveStream в собствения си уебсайт, за да се уверите, че го виждате веднага след като зрителите достигнат до вашия уеб страница.
Безплатно

SplitCam

Софтуер за уебкамери SplitCam. Официален сайт на SplitCam видео разделяне и уеб камера видео ефекти софтуер. Последната версия на SplitCam изтеглите безплатно.
Безплатно

CamTwist

Използване на любимия ви доставчик на стрийминг като Ustream. телевизия, Джъстин. телевизия, BlogTV, LiveStream, NuMuBu.com и много други, които можете да предавате вашите CamTwist продуцирани предавания на живо по интернет.
Freemium

Celtx

Celtx е софтуерна платформа за писане на скриптове с приложения в широка гама от медии, но специализирана в подпомагането на сценаристи.
Freemium

WebcamMax

Добавяне на видеоклипове, снимки и ефекти към виртуална / реална уеб камера и излъчване на посланици. Той работи на всички програми за уеб камери и има хиляди ефекти.
Безплатно

WebcamStudio

Jan 8, 2017 - WEBCAMSTUDIO НЕ Е ПОВЕЧЕ ПОДДЪРЖАНА ========================= Търсим някой да поеме управлението. Ако проявявате интерес, моля, свържете се със: soylent.
Безплатно

Contacam

Този безплатен софтуер за видео наблюдение и Live Webcam за Windows е изключително лесен за системни ресурси и не съдържа ненужно надуване. Той е бърз, лек и многофункционален, за да отговори на всички ваши нужди от сигурност, като същевременно е много удобен за потребителя и може да работи дори и при най-умерените системи.
Freemium

Moovly

Спечелете клиенти, ангажирайте служителите си или увличайте учениците си с творчески анимационен видеоклип. Възможностите на Moovly за анимация са безкрайни. Започни сега!
Безплатно

Играчка за уеб камера

Webcam Toy е уебсайт, който позволява на хората да добавят хладни филтри и подобрения към снимките, които споделят в социалните медии. Това е проста платформа, която не изисква изтегляне на компютъра.
платен

GoAnimate

GoAnimate е платформа, базирана на облак, за създаване на анимирани видеоклипове. Той е проектиран специално за използване от тези, които нямат опит в анимацията или изкуството, и позволява на потребителите бързо и лесно да създават анимация в различни стилове, включително 2D и анимация на бяла дъска.

дарител

Водещият е онлайн комуникационен посредник за онлайн съдържание в онлайн устройството. Върнете се в началото на съдържанието си.
платен

Wideo

Wideo е създател на видео в браузъра, който позволява на потребителите да създават интересни анимационни видеоклипове. Тя не изисква предишен опит с анимацията и произвежда невероятни видеоклипове.
Freemium

Vmix

VMix Software Video Mixer и Switcher е цялостното софтуерно решение за видео продукция на живо.
Freemium

Renderforest

Renderforest е уебсайт, където потребителите могат да получат безплатен софтуер за създаване на професионално изглеждащи слайдшоута, интро, анимации и визуализации на музика. Renderforest може да се използва за лични видеоклипове като семейни видеоклипове, сватбени слайдшоута или видео покани.

компресор

, водещ световен доставчик на устойчиви решения за продуктивност, който обслужва клиенти в повече от 180 страни. Нашите услуги и решения помагат на световните клиенти да постигнат устойчива производителност, за да постигнат амбициозни цели за развитие, благодарение на отличното качество на нашите компоненти във въздушните компресори, сушилните и.
Филтърни платформи
Браузър (15)
Web (10)
Прозорци (5) \ t
Android (3)
iOS (2)
macOS (2)
Unix
tvOS
Функции на филтъра
Предавания
Излъчване на уеб камера
Планиращ бюджет
Пълна фактура
конвертор
DVD конвертор
DVD енкодер
DVD Изкормвача
Кадър
Събрание на елемента
Печат на баркод
Елемент за сканиране на баркод
Управление на инвентара
магнетофон
жесток убиец
Transcoder
Видео
Webcam Capture
Webcam Recorder

Повече за ManyCam

ManyCam е едно от най-популярните решения за интегриране на различни уеб камери чрез една програма или една уеб камера чрез много различни програми. Тя позволява на екрана да заснеме вашия работен плот, видео ефекти и запис, а професионалната версия е идеална за създаване на видео блогове с високо качество.

Потребителският интерфейс е сред най-интуитивните за подобен софтуер за заснемане на видео. Той интегрира модулен потребителски интерфейс, който позволява на потребителите да изтеглят и пускат любимите си инструменти в главното меню и дават възможност на потребителя да „любим“ индивидуални джунджурии, които те използват най-често, което ги прави още по-достъпни. Когато кликнете върху определен инструмент, се отваря нов панел, показващ на потребителя всяка от функциите, които инструментът притежава.

ManyCam също така позволява на потребителите да излъчват своя ефир на живо по множество канали едновременно. Това може да включва Facebook, YouTube, Skype, Livestream, Twitch, Tumblr, както и почти всяка друга услуга, която позволява стрийминг на живо.

В допълнение, множество камери могат да бъдат интегрирани безпроблемно. Така за потребителите, които се интересуват от излъчването на десктопа си с лице в екран, който е насложен, ManyCam прави това (и повече) възможно възможно.

Искали ли сте някога да се снимате на Бахамите, въпреки че всъщност не сте на Бахамите? С ManyCam можете да премахнете фон, който е буквално зад вас, и да го замените с фон по ваш избор. ManyCam предлага възможност за зелен екран, включително изображения, които сами предоставяте.

Този разширяващ се списък от функции доведе до масовата популярност и ентусиазма на ManyCam .

Плюсове на ManyCam

Обогатена функция
Може да се използва в няколко платформи, включително мобилни устройства
Лиценз за разумни цени
Свободен за тестване с ограничени функции
Включва опции за професионално качество
Годишният лиценз включва разширяване на списъка с функции

Против на ManyCam

Годишният лиценз може да се окаже скъп
Изисква изследвания, за да определи кой лиценз работи най-добре за вас

Характеристики на ManyCam

Множество видео източници
Излъчване на един видеопоток към множество програми
Работен екран на екрана
Пълна интеграция с YouTube
Картина на снимката
Зелен екран
Долна трета (надписи, субтитри и т.н.)
Налице е мобилно приложение

Ревюта на ManyCam

от grex за ManyCam на 2 март, 2018
"Докато ManyCam се предлага като безплатна програма, за да се насладите на пълната програма, потребителят ще трябва да извърши съществено плащане за годишен лиценз. Струва ли си? Милиони потребители смятат, че е. ManyCam редовно оценява сред най-високата уеб камера Единственият сериозен недостатък е, че може да е малко скъп за някои хора. Ще трябва да проучите дали имате нужда от цялата функционалност на ManyCam, за да оправдаете лиценза на Enterprise за $ 300 годишно. закупуване или ъпгрейд, ако почувствате нужда, и най-доброто от всичко, можете да дадете на ManyCam тестова проба, за да видите дали тя отговаря на нуждите ви.
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за ManyCam!

Споделете мнението си за ManyCam

3
/ 5
Резюме на прегледа
ManyCam в момента са прегледани с 1 мнения.

Като цяло, това е комбинирана оценка от 5.00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : elearningsupporter.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : thecheapsoftware.com
or полезно или не е полезно
-1 души харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.download3k.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : tickcoupon.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : manycam.com
or полезно или не е полезно

Коментари за ManyCam

Всички полезни предложения в списъка на алтернативите на ManyCam? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за ManyCam е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 12083 times. Последна актуализация на 2019-01-28 20:38:22 и е прегледана 12083 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 6 people liked this article. 6 от 6 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда 5.00 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън