TorrenTV

описание
Torrentv е софтуер, който позволява на потребителя да излъчва телевизия и видео чрез торент онлайн безплатно. Torrentv може да предава телевизия и филми чрез Chromecast, Roku и Apple TV ... прочети повече.
Категории
Разрешително
Безплатно
платформи
Windows MacOS Unix Браузър

7 най-добри алтернативи на TorrenTV

Безплатно

Проект за масло

Стрийт технологична площадка - и страхотно приложение за отворено съдържание с отворен код за отворено съдържание. Революционен начин за събиране, споделяне и гледане на видео съдържание.
Безплатно

CinemaBox

Излъчвайте филми и някои телевизионни предавания с помощта на CinemaBox. Приложението може да се използва на различни видове устройства с висококачествено видеосъдържание.
Безплатно

Flixtor

Flixtor предава филми, сериали, видеоклипове и аниме от Torrents.
Безплатно

Зона

GENTE DE ZONA, СЪСТАВЕНА през 2000 г., е един от най-уникалните групи на ЛАТИНСКАТА МУЗИКА. ЧРЕЗ ЕДНА И ПОЛОВА ДЕСЯТИЛИЯ НА ИЗСЛЕДВАНЕ И РЕФИНГИРАНЕ НА ЗВУКИ, АГРУПАЦИЯТА СЕ РАБОТИ ОТ КРАЙНАТА КОЛЕКТИВНА КАРТА НА ЧАРТНАТА ФИКСТУРА НА ДНЕС.
Безплатно

Waifu

¡Waifu. ва! Ако имате достъп до стрийминг, можете да се сдобиете с онлайн P2P (поток от ток), за да получите аниме в 720p HD, със субтитри и с английски, с английски, с португалски, с френски и с други.
Безплатно

Popcorn Time Online

Пуканки. Cola. 244. 425. Ден.
Филтърни платформи
Браузър (7)
Android (4)
Прозорци (4) \ t
macOS (4)
iOS (3)
Unix (3)
tvOS

Повече за TorrenTV

Torrentv е софтуер, който позволява на потребителя да излъчва телевизия и видео чрез торент онлайн безплатно. Torrentv може да излъчва телевизия и филми чрез Chromecast, Roku и Apple TV. Когато използвате Torrentv, филми или телевизионни предавания, които искате да гледате, автоматично се изтеглят, така че потребителят няма да трябва да чака филмите да изтеглят и да започнат да гледат за минути. Потребителите на Torrentv могат да вземат магнитни връзки или торенти и да ги изтеглят и пускат в кутията Torrentv за гледане. Потребителите на Torrentv също могат да вземат файлове, които вече са запазили в своята Torrentv кутия за гледане на Torrentv приложението. Torrentv е безплатно приложение с отворен код, така че потребителят трябва само да изтегли приложението и след това да получи право на изтегляне и стрийминг на видеоклипове. Torrentv е забавно приложение за човек, който обича филмите и иска да може да гледа нови и стари любими безплатно. Torrentv е безплатно приложение с отворен код, така че можете да изтеглите всеки и всяка поредица от филми или телевизионни предавания и да ги гледате безплатно. Torrentv също е достатъчно гъвкав, за да бъде достъпен на Chromecast, Roku и Apple TV, така че каквото и устройство да имате, можете да го използвате. Файлове на Torrentv също играят вашите файлове за изтегляне веднага, след като откриете шоуто или филма, който искате, можете да го гледате в най-малко минути на предпочитаната от вас платформа. Излъчването на торент винаги е рисковано. Чрез изтеглянето на торенти има морален въпрос на "Това ли е правилно?" и правния риск да бъдете арестуван, ако бъдете уловени. Торентите също са най-вероятният вход към вируси, така че трябва да бъдете внимателни при използването на Torrentv. Дори и така, ако знаете всички рискове и все още искате торент телевизия или филми Torrentv е добър вариант.

Плюсове на TorrenTV

Безплатно * Не е нужно да чакате дълго време за изтегляне и гледане на филми * Налично на различни платформи

Против на TorrenTV

Торените нямат сигурност

Характеристики на TorrenTV

Възпроизвеждане на филми веднага * Плъзнете и пуснете филми в кутията * Преместете филмите от вашия твърд диск в кутията

Ревюта на TorrenTV

Все още няма коментари за TorrenTV.

Бъдете първите, които напишете едно, или проверете за допълнителни отзиви в следващия раздел по-долу.

Споделете мнението си за TorrenTV

3
/ 5
Резюме на прегледа
TorrenTV в момента са преглеждани с 0 мнения.

Като цяло, това е комбинирана оценка от 0 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.thebuffandblue.net
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.gizmodo.com.au
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.cioinsight.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.findmyshift.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : torrentv.github.io
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : technabob.com
or полезно или не е полезно

Коментари за TorrenTV

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на TorrenTV? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за TorrenTV е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 18899 times. Последно обновена на 2019-01-29 08:20:08 и е разгледана 18899 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 7 people liked this article. 6 от 7 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.29 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън