Remotr

описание
Remotr е приложение, което ви позволява да използвате вашия смартфон или мобилно устройство като отдалечен зрител и контролер за игра от стационарна конзола или компютър ... прочетете повече.
Категории
Рейтинг (5.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
андроид IOS

4 най-добри алтернативи на Remotr

Безплатно

AnyDesk

AnyDesk е най-удобното приложение за отдалечен работен плот в света. Достъпвайте всичките си програми, документи и файлове от всяко място, без да се налага да поверявате данните си на облачна услуга.
Freemium

LiteManager

С LiteManager можете да управлявате отдалечено един компютър с друг компютър. Софтуерът предоставя отворен прозорец на другата система и дава на потребителя пълен достъп до работния плот и всичко останало в системата.
платен

ThinLinc

Изтегляне на ThinLinc. Изтеглете ThinLinc Server Bundle.
Безплатно

Nvidia Grid

Виртуализирайте всяко приложение и го доставете в ускорена виртуална среда с NVIDIA GRID.
Филтърни платформи
Браузър (4)
Unix (2)
Прозорци (2) \ t
Web (2)
MacOS
IOS

Повече за Remotr

Remotr е приложение, което ви позволява да използвате вашия смартфон или мобилно устройство като отдалечен зрител и контролер за игра от стационарна конзола или компютър. Приложението работи, като свързва вашето мобилно устройство към изходната система чрез безжична връзка, а информацията на екрана се предава на екрана на мобилното устройство. Приложението има възможност да превежда информация за движението, взета от мобилното ви устройство, като вход за различни видове игри.

Плюсове на Remotr

Удобна мобилна игра
Голям съвместим списък с игри

Против на Remotr

Изисква силна връзка
Изисква бърза GPU

Характеристики на Remotr

Дистанционно играйте PC игри чрез мобилно устройство
Широка гама от съвместими производители на игри

Remotr Ревюта

от grex за Remotr на 2 март, 2018
"Когато използвате Remotr, можете да играете любимите си игри от Blizzard, Glyph, Origin, Steam, GOG и много други доставчици на игри. Докато играта е инсталирана на компютъра ви, ще можете да използвате този софтуер безжично управление и преглед на играта чрез мобилното ви устройство.Ако вашата система е достатъчно мощна, за да се справи с процесите, крайният резултат ще бъде опит, който напълно съответства на пълното гейминг изживяване на компютъра, но просто в по-малък мащаб. че играта върви гладко във вашата система, или пък няма да може да работи гладко чрез безжична връзка.

До четирима играчи едновременно могат да бъдат свързани чрез системата, за да играят в кооперативни игри, така че лесно можете да поканите приятелите си и да направите парти за игри. Причината, поради която Remotr работи толкова добре, е, че е построена от геймърите като начин да изпитат игрите си в движение. Тъй като идва от гледна точка на геймърите, той е перфектно проектиран за задачата. Дори ако въпросната игра е особено напреднала или графично интензивна, Remotr няма да има проблеми с него.

Когато за първи път инсталирате софтуера Remotr на вашата система, той ще търси игри, които може да предава към мобилното ви устройство. Той ще намери най-популярните игри бързо и лесно и има редица предварително зададени контроли за определени игри. Разбира се, можете напълно да персонализирате контролите за всяка игра според вашите предпочитания, а дори можете да използвате геймпада от популярни конзоли като PS4 и Xbox 360.

За да завършите връзката между компютъра и мобилното устройство, ще трябва да инсталирате компоненти и на двата компонента. Мобилното приложение ще бъде център за контрол на системата, а модулът Remotr Streamer ще се инсталира на вашия компютър и ще действа като роб на мобилното приложение. След като връзката е осъществена, вие сте готови да предавате игри.

Remotr има редица уникални характеристики, които я правят от останалите подобни приложения, от които има малко. Първо, акселерометърът на вашето мобилно устройство може да се използва за контролиране на игрите, които пускате, независимо от съвместимостта на играта с такава технология. Няколко мобилни устройства могат да бъдат свързани към един и същ компютър едновременно, което позволява на местния мултиплеър, в който всеки опонент играе от мобилното си устройство. Почти всяка мишка, клавиатура или геймпад ще работят със софтуера, стига да е съвместим с технологията Bluetooth. "
Чувствайте се свободни да изпратите своето мнение за Remotr!

Споделете мнението си за Remotr

3
/ 5
Резюме на прегледа
Remotr в момента са преглеждани с 1 мнения.

Като цяло, това е комбинирана оценка от 5.00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : itunes.apple.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.microsoft.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : blog.techinline.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : play.google.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.business.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.inspiredtech.co.uk
or полезно или не е полезно

Коментари за Remotr

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на Remotr? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Remotr е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 4429 times. Последна актуализация на 2019-01-28 23:29:27 и е прегледана 4429 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 6 people liked this article. 3 от 6 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 2.50 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън