ACMarket

описание
ACMarket е безплатно мобилно приложение, което действа като пазар за приложения и игри, предназначени за системата Android, която е била разбита. Това означава, че приложенията са безплатни, дори ако официалната версия е с премия, а това означава, че можете да направите всичко в софтуера, който харесвате.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
андроид Браузър

9 най-добри алтернативи на ACMarket

Безплатно

Aptoide

Aptoide е заместител на третата страна за традиционния Google Play Store.
Безплатно

Google Play Магазин

Google Play Store е официалният пазар за приложения, музика, книги и други форми на медии, които са предназначени за използване в мобилни устройства с Android.
Безплатно

F-Droid

F-Droid е интересна алтернатива за потребители на Android, които искат да опитат нещо различно и не трябва да използват магазина Goole Play през цялото време. Това е алтернативен магазин, където потребителите могат да търсят и изтеглят различни приложения, за да се забавляват с тях.
Безплатно

APKMirror

Изтегляне на безплатни андроид APKs # APKPLZ.
Безплатно

1Mobile

Безплатно

AppBrain

Моята начална страница: Приложение за Android (3. 9 ☆, 10000+ изтегляния) → Уникално приложение, което ви позволява да персонализирате началната страница на браузъра си, като използвате любимите си връзки, така че да са лесно.
Безплатно

Uptodown

Uptodown е мобилно приложение и уебсайт, който ви позволява да изтегляте игри и приложения за потребители на повечето от основните платформи. Uptodown разполага с лесен за използване уебсайт, който разделя игрите и приложенията на категории и ви позволява да търсите програми от устройствата, с които са съвместими.
Freemium

GetJar

Схванах го! Този сайт използва бисквитки, за да ви осигури най-доброто преживяване на нашия уебсайт. Повече информация. Най-големият Open App Store за Android в света. Най-популярните мобилни приложения.
Филтърни платформи
Браузър (9)
Android (8)

Плюсове на ACMarket

Безплатни приложения и игри
Много съдържание

Против на ACMarket

Съмнителна законност

Характеристики на ACMarket

Хранен магазин за игра
Безплатни изтегляния

Отзиви на ACMarket

от grex за ACMarket на 12 март, 2018
"Всяка игра или приложение, което сте изтеглили от ACMarket е променена или поправена по някакъв начин, така че да стане свободна за използване. Като цяло, това означава, че софтуерът е напълно прекъснат от всеки сървър за наблюдение и е принуден да работи без връзка с неговата рамка В много случаи това работи добре, но има някои случаи, когато напукано приложение по същество става безсмислено, след като вече не комуникира. Въпреки това, ако искате игра, която не изисква връзка с мрежата, а действа като самостоятелно изтегляне и игрално преживяване, това е добро място да го намерите безплатно.

Ще изтегляте файловете директно от сървъра, така че те винаги са бързи и ефективни. Количеството съдържание на пазара е приятно изненадващо, а библиотеката непрекъснато се разраства с допълнителни игри и приложения. Активна общност от потребители е част от това, което прави ACMarket възможно. Повечето от приложенията на пазара бяха поставени там от други потребители, които са разбили приложенията лично и са решили да ги споделят. Тази активна общност означава, че никога няма да изчерпите съдържанието си на пазара.

Всеки, който е изтеглил нещо от магазина на Google Play, ще намери това приложение невероятно интуитивно и лесно. Подобно на повечето други библиотеки със съдържание, той организира материала по жанр, а контролите се основават на жестовете на докосване, които означават съвременните смартфони.

Не само че всички файлове за изтегляне са преки и сигурни, но и пазарът може действително да инсталира файлове с чисти данни за вас. Това прави услугата изключително обширна в сравнение с останалите в категорията. Ще можете да оставите отзиви чрез менюто с настройки на приложението и има различни персонализации, които можете да промените в настройките, за да персонализирате своя опит в сърфирането в съдържанието.

Голяма част от съдържанието на ACMarket се намира и на други сайтове, но в крайна сметка ще плащате премия за изтегляне и инсталиране на тези APK. Платформата ACMarket ви предоставя многобройни APKs, които ви дават свободата да играете както искате. Ако някога сте виждали видеоклип, в който играчът записва себе си във времево управление и стратегическа игра като Clash of Clans, а играчът има невъзможна армия или напълно максимизирани ресурси, те имат най-много вероятно са пропукали играта, така че те могат да тестват границите на героите и самия софтуер. Това са видове приложения и игри, които ще намерите на ACMarket. Той съдържа приложения, които познавате без ограничения или разходи. "
Чувствайте се свободни да представите своето собствено мнение за ACMarket!

Споделете вашето мнение за ACMarket

3
/ 5
Резюме на прегледа
ACMarket в момента е преглеждано с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : appvn.me
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : apkus.org
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : tweakboxappdownload.com
or полезно или не е полезно
3 души харесаха тази публикация.
Източник : www.acmarket.club
or полезно или не е полезно

Коментари за ACMarket

Всякакви полезни предложения в списъка на алтернативите на ACMarket? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за ACMarket е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 14927 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 08:03:45 и е разгледана 14927 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 55 people liked this article. 48 от 55 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.36 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън