Remix OS

описание
ОС Remix ви позволява да превърнете мобилния си телефон в по-гъвкаво устройство. С лесните си функции за синхронизиране можете да захранвате мобилното си устройство и да го интегрирате с другите си технологии.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
Unix андроид Браузър

12 най-добри алтернативи на Remix OS

Безплатно

CyanogenMod

CyanogenMod е популярна операционна система с отворен код, базирана на Android с поддръжка на най-популярните телефони. През декември 2016 г. Cynaogen Inc. реши да прекрати разработката на CyanogenMod и да затвори хранилищата за проекта.
Безплатно

Chromium OS

Chromium OS е същият софтуер като Chrome OS от Google, но има няколко разлики, които правят софтуера уникален. Въпреки че Chrome OS се предлага на някои мобилни устройства от Google, операционната система Chromium е достъпна само като изходен код, но това се дължи на естеството на софтуера с отворен код.
Безплатно

Android-x86

Това е проект за пристанище на андроид проект с отворен код към x86 платформа, известен преди като "кръпка хостинг за Android x86 поддръжка". Първоначалният план е да бъде домакин на различни кръпки за android x86 поддръжка от общността на отворения код.
Безплатно

MIUI

Официален глобален сайт на Xiaomi MIUI. MIUI е персонализиран Android ROM, разработен от Xiaomi за смартфони и таблети. MIUI Forum предлага ROM файлове за 251 устройства, включително Mi 6, Mi MIX 2, Redmi Note 4 и други.
Безплатно

MEmu

MEmu е най-добрият андроид емулатор, който може да играе Android игри на компютър и работи по-добре от Bluestacks. MEmu предлага най-добрата перфорация (2X сравнителен резултат в сравнение с най-новите Android телефони) и превъзходно преживяване.
Безплатно

Nox играч за приложения

Възпроизвеждане на АПК на компютър с най-добрите Android Emulator - безплатно Nox App Player. Бъдете съвместими с Windows и по-бързи и по-стабилни от Bluestacks.
Безплатно

Анди

Операционната система Andy е Android емулатор, което означава, че можете да играете мобилни игри и да отваряте мобилни приложения във версия на операционната система Android на работния плот на Windows или Mac.
платен

Genymotion

Това е Android емулатор за вашия компютър.
платен

AMIDuOS

AMIDuOS ™ е най-бързият андроид емулатор за Windows PC, стартирайте android приложения на устройства с Windows. Той работи на почти всяко Windows 7 или 8 PC или таблетно устройство за бързо и лесно превключване между Windows и Android среди - без необходимостта от двойно зареждане!
Безплатно

OmniROM

Omni е за иновации, нови функции, прозрачност, общност и свобода OmniROM Блог · OmniROM 5. 1. 1 Lollipop ..
Безплатно

OxygenOS

Изглежда, че съм изтрил чекмеджето си от началната страница и това ме подлудява. Използвам стартер 2. 1. 5 и съм опитвал няколко различни метода.
Безплатно

PapyrOS

Папирос сега е Лири ОС. Papyros се сля с Хавай и сега е Liri OS.
Филтърни платформи
Браузър (10)
Android (7)
Прозорци (5) \ t
Unix (4)
macOS (3)
Web (2)
Функции на филтъра
андроид
Емулятор на Android
конзола
съревновавам се
Подражател
Играйте Android игра
Стартирайте приложението за Android

Плюсове на Remix OS

Един от най-полираните платформи за синхронизиране на Android наоколо
Настройката е прост и интуитивен процес
Изчистеният интерфейс прави навигацията лесна

Против на Remix OS

Изисква закупуването на периферия, за да се използва максимално технологията
Може да намерите малко практическа стойност за потребителите в развитите страни

Характеристики на Remix OS

Синхронизира устройството ви с Android с телевизори или компютри
Позволява на няколко приложения да работят едновременно
Пълен достъп до Google Play Магазин

Ремикс OS ревюта

от grex за Remix OS на 31 март, 2018
„Съвременните смартфони сами по себе си са като миниатюрни компютри, но проблемите със съвместимостта означават, че може да бъде трудно да интегрирате приложенията и компонентите, които използвате на телефона си с другите устройства в технологичната ви екосистема. Ако използвате телефона си много за работа, Remix OS може да го направи така, че да можете лесно да скачате от компютър на телефон и обратно, а когато просто искате да се върнете назад и да се отпуснете, неговата интеграция може да ви позволи да предавате поточно медиите на телевизора си лесно или да играете игри с Android на по-голям екран.

Един от недостатъците на операционната система Android е малкият екран. Жонглирането с няколко приложения едновременно може да направи хардуера ви бавен и е невъзможно да разделяте екрана между многобройни приложения. Като свържете мобилното си устройство с Android с компютъра си, можете да получите повече опции. Възползвайте се от операционната система Windows и по-големия екран, който компютърът ви предоставя, за да играете няколко игри, да разговаряте с приятели и да сърфирате в мрежата по едно и също време. ОС Remix също ви позволява да търгувате в интерфейса на сензорния екран, който традиционните приложения на Android използват за по-точните функции на традиционната мишка и клавиатура. Независимо дали искате да съставите дълго и сложно текстово съобщение, да управлявате файловете на телефона си или да намерите по-точни контроли за любимите си игри, Remix OS ви дава възможност.

Файловото управление е един от компонентите, на които Remix OS наистина се отличава. Когато приложенията за управление на интерфейса, които идват стандартно с устройства с Android, са често тромави и трудни за използване, Remix OS е интегрирала свой собствен файлов мениджър, който много наподобява разширените настройки, които ще намерите в Windows. Така лесно можете да сортирате снимките и видеоклиповете си, да ги качвате на нови устройства и да ги подреждате по категоризирани директории. Те също така са включили прецизен режим на заснемане на екрана, който ви позволява да увеличите мащаба на аспектите на прозорците, които искате да заснемете, като ви спестява време и усилия, като ви гарантира, че няма да се налага да губите дните си и да редактирате резултатите.

Remix OS е предимно приложение, предназначено за лесно използване, а техният дизайнер е направил функционалността ключов компонент на техния интерфейс. Настройката е проста и ви позволява бързо да синхронизирате смартфона си с редица различни устройства, които включват както традиционни компютри, така и смарт телевизори. Допълнителна докинг станция допълнително опростява процеса, като ви позволява просто да включите и пуснете, както бихте направили с всеки традиционен перифер. Актуализациите се извършват редовно и са автоматизирани. Докато сте свързани с интернет, можете спокойно да се убедите, че винаги използвате най-новата версия на Remix OS. "
Чувствайте се свободни да представите своето собствено мнение за Remix OS!

Споделете мнението си за Remix OS

3
/ 5
Резюме на прегледа
Remix OS понастоящем е прегледана с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.techinasia.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.androidplanet.nl
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : forum.xda-developers.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : mobilesiri.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Remix OS

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Remix OS? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Remix OS е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 11180 times. Последно е актуализирано на 2019-01-28 20:50:25 и е разгледана 11180 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 9 people liked this article. 6 от 9 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 3.33 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън