5 грешки на шофьорите на машина за самообслужване

В Болгарайна има активен ръст в броя на самообслужващите шайби, но не всички собственици на коли знаят как да ги използват правилно и какво трябва да се обърне внимание на ТМ .

Първо, не трябва да спазвате мивката на автомобила и да проверите дали е достатъчно чист, за да държи дъното на вратата с пръсти. Също така е важно да запомните, че една добра мивка за самообслужване е по-скъпа от 20 лея и.

На второ място, след измиване на машината не е необходимо да я избършете с кърпа. По-добре е водата да се напои с чиста вода и само да се разтрива стъклото и да се използва специална салфетка за това.

Трето, не се привличайте с четки и гъби, които могат да повредят боята и лаковото покритие. Пипата е необходима само за отстраняване на голямо замърсяване с пяна и незабавно изплакване с чиста вода.

На четвърто място, ако собственикът на автомобила наистина иска да разтрива колата с кърпа, тогава трябва само да го направите навсякъде. Хаотичните движения в крайна сметка ще доведат до образуването на микрокредити.

Пето, независимото измиване на автомобила няма да замести по-задълбочено почистване, което е възможно само за специалисти. Въпреки че в този случай цената на "чистия" автомобил се увеличава.