TOP-7 опасни звуци на колата, които показват сериозни аварии

Собствениците на автомобили не само трябва да знаят правилата на пътя, но също така знаят как трябва да звучи неговият железен кон. Специалистите измислиха звуците TOP-7, които казват, че автомобилът се срива.

На първо място се прободе пиърсинг зад колата, което показва, че времето за замяна на ауспуха.

На второ място се чуха звуци по време на колата, което е сигнал за изтичане в изпускателната система поради корозия или други повреди, които могат да доведат до отравяне с въглероден окис.

Третото място в рейтинга има подозрителна граната, когато е натиснат върху педала на съединителя, който казва за повреден или напълно неподходящ лагер. Следва специфичен бум на усилвателя на кормилното управление, който говори или за счупване, или за изтичане на течност.

На пето място имаше навиване от колелата, характерни за изтритите лагери. В резултат на това ездата ще бъде опасна.

След това има нетипични звуци на кормилните елементи, които могат да бъдат чути само чрез издърпване и натискане на отделни елементи.

Затваря TOP-7 опасните звуци на колата, които показват сериозни аварии, специфични глухота или кликвания при завъртане на ключа за запалване. Това означава, че е време да презаредим или сменим батерията.