"Изненадите", които чакат шофьорите през есента

Експертите разказаха за някои от трудностите, които шофьорите могат да срещнат през есента, както и съвети как да се справят с тях.

На първо място, човек трябва да бъде много по-внимателен по пътищата, тъй като с настъпването на есента деца, които не винаги следват правилата, могат да ходят на училище по-често. Освен това е целесъобразно маршрутът да бъде отстранен от образователните институции, тъй като може да има задръствания, прехвърляне на ММР .

Осветлението с пристигането на падането трябва да се проверява, тъй като мрака започва по-рано и видимостта през деня може да бъде ограничена.

Opal листа по пътя може да го направи хлъзгав, така че най-добре е да се намали скоростта в такава ситуация.

Поради факта, че предното стъкло е много по-вероятно да бъде замърсено, вероятността от злополука може да се увеличи значително. По-добре е да потриете стъклото още веднъж сами, особено в местата, където чистачките не се получават.

От падналите листа, тя също ще трябва да почисти дупките в колата много по-често, като например всмукване на въздух.

Преди локви е по-добре да намалите скоростта, така че не само да излеете пешеходци, но и да навредите на собствената си кола.

Тялото на автомобила се замърсява много по-бързо, така че трябва да се мие по-често. Тук могат да помогнат различни лакове.

Тъй като живота на батерията по това време на годината е необходимо да се следи особено добре, в противен случай тя може да откаже, когато охлаждането ще стане по-силно.

Нещата, които хората влагат в багажника, трябва да бъдат преразгледани, като се заменят летните аксесоари с топли дрехи.

През есента трябва да проверите налягането в гумите, тъй като през този период може значително да намалее. В допълнение, вече си струва да обмислите закупуването на зимни гуми.

Тъй като корозионните автомобили страдат най-много през зимата, точно през есента трябва да помислим как да се предпазим от този проблем.