Тайните на перфектната автомивка

Измиването на колата не е толкова проста работа, и затова майсторите на детски говорят за това как, следвайки простите правила, качеството на автомобилното пране.

Според експерти, за ефективно измиване на автомобили е необходимо първо да се намокри с обикновена вода. Тя изплаква прах и зърна, които търкат боята и лаковото покритие (LKP), ако не се мият навреме.

Не е необходимо да използвате миещи препарати за миене на съдомиялни машини за измиване на автомобила (толкова много шофьори правят, което след това съжалява). Тези средства са агресивни за восък, който покрива тялото. Това намалява живота на LFP. Поради това е по-добре да използвате специални инструменти за перални машини.

Няма нужда да измивате колата с гъба. Той абсорбира частици, които надраскват LKP. На майстори на деца се препоръчва да използват микрофибър, защото прахът и зърната падат от него при изплакване, което "не може да" гъби. Измийте сухото след измиване след измиване, също трябва да бъде микрофибър.

Две кофи с вода са по-добри от една. Първият контейнер трябва да бъде сапун, а вторият трябва да се използва за изплакване.