Justin.tv

описание
Джъстин. телевизията е една от първите платформи, позволяващи видеопотока от всеки. Той се появява през 2007 г. и остава в развитие и използване до 2014 г. ... прочети повече.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
андроид Браузър IOS

10 най-добри алтернативи на Justin.tv

Freemium

Twitch

Twitch е една от най-известните услуги за стрийминг, която служи като платформа предимно за видеоигри и поп-култура.
Безплатно

Ти сега

YouNow е безплатно приложение за социални мрежи, което ви позволява да се свързвате с други потребители чрез видео предаване на живо. Производителите на съдържание могат да натрупат след приложението специални зрители и дори можете да говорите с тях директно чрез приложението, докато те излъчват.
платен

Ustream

След първоначалното си създаване като начин, по който военните членове в чужбина да комуникират със своите семейства, Ustream оттогава се превърна в напълно функционален и последователен конкурент на световните стрийминг и хостинг услуги като YouTube Live.
Безплатно

Socialcam

Изтеглете Socialcam 2. 6. 1. Най-лесният начин за заснемане и споделяне на видеоклипове. Socialcam е приложение, което е много подобно на Vine, тъй като ви позволява да играете, заснемате и споделяте кратки видеоклипове от вашия Android.
платен

Livestream

LiveStream е програма, в която потребителите могат да предават своите дейности, видеоклипове или каквото си искат на живо по света. С LiveStream можете да предавате съдържанието си на аудиторията си на почти всяка платформа и социален канал, използвайки API и платформа LiveStream, и можете да вградите софтуера LiveStream в собствения си уебсайт, за да се уверите, че го виждате веднага след като зрителите достигнат до вашия уеб страница.
Безплатно

Bambuser

egorxxl игра от Русия. игра egorxxl. 3. предавания. 0.
Безплатно

Streamup

Потокът е забавен начин да гледате, разговаряте и поддържате любимите си музиканти.
Безплатно

Niconico

niconico は ド ワ ン ゴ が 運 営 す る 日本 最大 級 の 動画 サ ー ビ ス で す. 動画 に コ メ ン ト を 付 け て 楽 し む ニ コ ニ コ 動画 や, 生 放送 番 組 に リ ア ル タ イ ム で コ メ ン ト を 付 け ら れ る ニ コ ニ コ 生 放送 の ほ か, 画像 · イ ラ ス ト · 電子 書籍 を 楽 し む ニ コ ニ コ 静 画Въведете вашето търсене в кутията по-горе.
Безплатно

Watch2Gether

Watch2Gether е приложение, което позволява на много хора да гледат едно и също съдържание едновременно и да си взаимодействат, докато гледат.
Безплатно

Синхронизирайте видео

Някога искахте да гледате видео на YouTube или Vimeo едновременно с приятелите си, които не са точно до вас? Сега можете да гледате синхронизирани видеоклипове!
Филтърни платформи
Браузър (9)
iOS (8)
Android (7)
Web (2)
MacOS
tvOS
Функции на филтъра
Планиращ бюджет
Пълна фактура
Събрание на елемента
Печат на баркод
Елемент за сканиране на баркод
Управление на инвентара

Повече за Justin.tv

Justin.tv беше една от първите платформи, позволяващи видео стрийминг от всеки. Той се появява през 2007 г. и продължава да се развива до 2014 г. Justin.tv в крайна сметка е придобит от Twitch и е разпуснат през август 2014 г., но платформата стана предшественик на много услуги за видео стрийминг, които днес се използват от блогъри. Основатели на приложението са Джъстин Кан и Емет Стрий.

Плюсове на Justin.tv

Безплатно за използване

Против на Justin.tv

Лошо качество на видеото
Много незаконни и пиратски видеоклипове

Характеристики на Justin.tv

Предайте видео в реално време на неограничен брой зрители
Създайте канал според интересите си
Добре е за живото кастинг

Отзиви на Justin.tv

от grex за Justin.tv на 11 май, 2018
"Видео блоговете са много популярни днес, като геймърите и други хора предават видео клипове с по-нови услуги като Twitch. Justin.tv е сред първите новатори в областта на видео стрийминга. Това дава възможност на всеки с камера да сподели мислите си с видеоклип, а тези, които гледат, могат да сегментират своите видео предпочитания с канали, подобни на тези, използвани в YouTube.

Първият телевизионен оператор на Justin.tv е основател на Джъстин Кан, който първоначално е бил единственият канал, а Кан помогна да създаде живото кастинг с 24-часов документален филм от живота си. Експериментът на Кан продължи само за кратко време, преди той да отвори платформата за други потребители и да позволи на всеки потребител да прехвърля към неограничен брой зрители. Нямаше такса за използване на програмата и не се изискваше регистрация за потребителите.

За съжаление това създаде някои проблеми за Кан и компанията. Анонимните потребители започнаха да използват платформата като хост за пиратски видеоклипове. Порно също се появява от време на време, въпреки че тези видеоклипове са нарушение на Justin.tv TOS.

В своя връх, тази услуга имаше повече от 3000 канала на генерирано от потребителя съдържание. По-голямата част от хората, които публикуваха клипове, бяха аматьори и любители в различни области. Като такъв, Justin.tv понякога може да бъде полезен източник на информация, когато видеоклиповете се произвеждат добре.

Лошото качество на стрийминга измъчва приложението от самото начало. Потребителите никога не са били напълно сигурни какво качество ще получат. Сайтът твърди, че потребителите могат да текат в HD, но по това време никой не е създавал видеоклипове в този формат. Средното видео излъчване на платформата обикновено е с лошо качество. Дръпнете много по-добра работа днес в това отношение.

Въпреки че не издържа изпитанието на времето, Justin.tv винаги ще има място в историята на интернет като платформа, която вдъхновява видео блогъри и известни личности в YouTube като Джейк Пол. "
Чувствайте се свободни да представите своето собствено мнение на Justin.tv!

Споделете мнението си за Justin.tv

3
/ 5
Резюме на прегледа
Justin.tv в момента са прегледани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.commonsensemedia.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.appsafari.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.apptism.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : globalnews.ca
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : computertotaal.nl
or полезно или не е полезно

Коментари за Justin.tv

Всякакви полезни предложения в списъка на алтернативите на Justin.tv? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Justin.tv е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 10328 times. Последна актуализация на 2019-01-28 23:25:05 и е разгледана 10328 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 9 people liked this article. 8 от 9 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.44 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън