Instagram

описание
Instagram е може би най-популярното приложение за споделяне на снимки в света с повече от един милиард изтегляния и е спечелило такова отличие благодарение на невероятните инструменти за редактиране, които идват с това безплатно приложение ... прочети повече.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
андроид IOS мрежа

28 най-добри алтернативи на Instagram

Безплатно

кикотене

Twitter е един от двата най-популярни социални медийни платформи. Въз основа на концепцията за кратки актуализации на състоянието, Twitter първоначално ограничи постове до 140 знака.
Безплатно

Facebook

Общувайте с приятели и членове на семейството си с помощта на мобилното приложение Facebook. Няколко функции ви позволяват да следите поверителността си, докато показвате снимки, актуализации на състоянието и друга информация, която искате да се показва на вашата страница.
Freemium

Flickr

Flickr е мобилно приложение, което действа като социална мрежа с дълбок фокус върху споделянето на снимки. С приложението ще можете лесно да качвате нови снимки в профила си във Flickr и ще можете също да правите незначителни редакции на изображенията си.
Freemium

Imgur

Imgur е уебсайт, създаден да предоставя на хората лесна платформа за споделяне на истории, изображения и видеоклипове. Базовият софтуер зад онлайн платформата също е предназначен да бъде изключително гъвкав, което позволява на хората да персонализират интерфейса си по какъвто и да е начин чрез използването на софтуер на трета страна.
Безплатно

Tumblr

Tumblr е мултимедиен сайт за микроблогиране, който стартира през 2007 година. Потребителите могат да публикуват снимки, текст, Gif и др. В кратък блог. Можете да следите други блогове и да публикувате свое оригинално съдържание.
Безплатно

Натъквам се неочаквано на

StumbleUpon е популярен начин за намиране на полезни неща онлайн. Мобилното приложение за тази платформа е достъпно за устройства с Android и iOS. Това мощно приложение изтрива персонализирано съдържание за потребителите.
Безплатно

Google Фото

Google Фото предлага по-голяма организация при заснемането на снимки и запазването им в албуми. Заснетите снимки се архивират автоматично.
Freemium

500px

Мобилното приложение и уебсайтът, 500px, са сайт за споделяне на снимки за професионални и полупрофесионални фотографи, които да споделят най-добрите си снимки. Приложението създава общност от фотографи и можете да изберете да следвате определени фотографи, за да видите последните им снимки.
Безплатно

път

Обикновено, лични социални мрежи.
платен

Photobucket

Photobucket е мобилно приложение, което е едновременно голяма библиотека от изображения, както и пространство за съхранение на всяка от вашите снимки. Той може да действа и като софтуер за редактиране, което ви позволява да направите някои основни редакции на снимките си.
Freemium

VSCO Cam

Преди 3 дни - Присъединете се към общността на Създателя За създателите, от създателите, приложението VSCO ви помага да достигнете до творческия си потенциал в една общност, която оценява честно и въображаемо изражение над всичко останало.
Freemium

PicsArt

PicsArt е мобилно приложение, което е предназначено за правене на колажи от снимки и редактиране на снимки за показване. Той е инсталиран повече от 450 милиона пъти, което го прави най-популярното приложение в своята категория с широк марж.
Безплатно

Snapchat

Snapchat е издаден през 2011 г. и се превърна в една от най-популярните социални медийни платформи. Тя е изтеглена и използвана от милиони хора. Приложението е достъпно за операционните системи Android и iOS.
Freemium

BeFunky

Новият шум в софтуера за редактиране на снимки е компания, наречена Be Funky. Въпреки че в софтуера и приложенията за редактиране на снимки има безкраен набор от възможности за избор, Be Funky го прави лесен, като ви позволява да започнете да редактирате снимки в един момент.
Безплатно

лоза

Vine е популярно видео приложение с къса форма, подобно на Twitter. Безплатното приложение може да се използва за споделяне на видеоклипове с дължина от шест секунди. Клиповете ще се въртят и други потребители на Vine ще могат да гледат и коментират.
Безплатно

Coub

Coub е приложение, което включва GIF файлове, но GIF файловете, които избирате и изпращате на други хора, имат звуци. Повечето от тях също са анимирани. Можете да използвате мобилното приложение, за да направите видеоклипове с други сайтове или да направите видеоклип с няколко GIF файла, които можете да споделите в имейл или да споделите в социална медийна страница.
Freemium

Retrica

Смартфоните бързо заместват цифровите фотоапарати по целия свят. С камерите на телефоните стават все по-напреднали, разработчиците на приложения откриха начини за подобряване на снимките.
Безплатно

EyeEm

Приложението EyeEm е вашият портал за дигитален пазар, който свързва професионални и амбициозни фотографи с потенциални клиенти.

Google Камера

Изтеглете Google Камера 2. 4. 025 (1636091-30). Официалното приложение на Google за камера. Google Камера е официалното приложение за камера, разработено от Google за устройства с Android, което е заместител на приложението за камерата, което идва по подразбиране.

Camera360 Ultimate

App Най-доброто приложение от 2016 г. в Google Play в няколко страни 3 Camera360 - Photo Editor е безплатна камера за красота и световна фотография на фотографията с над 800 милиона потребители.
Безплатно

Zoho Connect

Zoho Connect е софтуер за екипно сътрудничество, който събира хората и ресурсите, от които се нуждаят, на едно място, което улеснява работата.

Loomly

Loomly е инструмент за календар на социални медии, оптимизиран, за да помогне на екипите и хората да създадат по-добро съдържание за различни социални медийни платформи. Loomly има над тридесет хиляди потребители и е използван за създаване на повече от двадесет и пет хиляди календара.

AgencyAnalytics

AgencyAnalytics помага на 2000+ агенции за дигитален маркетинг да създават отчети за клиенти. Създаване на потребителски табла за SEO, PPC, социални, електронна поща и др. Опитай безплатно!
платен

Agorapulse

Лесен инструмент за управление на социалните медии, който работи с Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ и YouTube.

Google+

Google+ е платформа за социални медии, предназначена да свързва професионални и случайни мрежи от онлайн потребители.

Timehop

Timehop, приложение, което ви помага да видите най-добрите моменти от вашето минало!
Безплатно

Flipagram

Това е софтуерна програма, която ви позволява да създавате видеоклипове с помощта на забавни техники и да редактирате снимки с помощта на различни филтри и инструменти.

VSCO

VSCO® е компания за изкуства и технологии, която дава възможност на хората навсякъде да създават, откриват и свързват.
Филтърни платформи
Android (28)
iOS (28)
Браузър (18)
Web (15)
Прозорци (6) \ t
macOS (3)
tvOS
Функции на филтъра
Незабавни съобщения (2)
Споделяне на снимки (2)
Интеграция в Twitter (2)
Достъп до API
Табло за управление на дейностите
Рекламен диспечер
анализ
Интеграции в Google Анализ
Контрол на процеса на одобрение
Работен процес за одобрение
Съвпадение на аудиторията
звуков
Автоматизирано публикуване
Автоматизирано отчитане
Автоматични известия
Мониторинг на Backlink
Блогове Форуми Wiki
Бъгс
Изграждане на потребителски аудитории
Управление на календар
Шаблони за календари
Показатели за проследяване на обаждания
Табло за управление на кампанията
Резултати от кампанията
Табло за управление на клиенти
Инструменти за сътрудничество
Съвместно работно пространство
Коментирайки
Коментиране на отчети
Творческа библиотека
Персонализирани аудитории
Табло за управление с персонализирана марка
Персонализирани брандирани отчети
Персонализирано мобилно приложение
Персонализиран URL адрес
Персонализиране на марката
Демографски
Начертайте Geofence
Редактиране на снимки
Мониторинг на ангажираността
Съхранение на файлове
Филтри
Пълнотекстово търсене
Geofilters
Създаване на група
Групи
лещи
Многостранно сътрудничество
Множество типове реклами
Множество потребителски акаунти
Известия
Цели
Онлайн съхранение на файлове
PPC Analytics
Проследяване на ефективността
Анкети
Публикувайте Google Анализ
Управление на идеи за публикуване
Публикувайте идеи
Съвети за оптимизиране на публикациите
Режим за предварителен преглед
Планиране на публикацията
Планиране на публикации
Частни групи
Частни съобщения
Проследяване на напредъка
Актуализации в реално време
Одит на SEO
SEO проследяване на ранг
Планирано отчитане

Повече за Instagram

Instagram е може би най-популярното приложение за споделяне на снимки в света с над един милиард изтегляния и е спечелило такова отличие благодарение на невероятните инструменти за редактиране, които идват с това безплатно приложение. Приложението е безплатно, което може да ви изненада, като се има предвид колко изчерпателна е тя и каква стойност има като платформа за социални мрежи. Най-новата версия на приложението включва нови истории като тези в Snapchat и предлага видео стрийминг на живо директно от вашето устройство.

Плюсове на Instagram

Тонове потребители
Елегантен интерфейс

Против на Instagram

Подаване въз основа на алгоритъм
Без запазване на видео на живо

Характеристики на Instagram

Огромна общност
Редактиране и споделяне на снимки

Instagram ревюта

от grex за Instagram на 24 март, 2018
"Всъщност е невъзможно да не сте чували за Instagram, ако някога сте използвали смартфон. Платформата не е твърде различна от други социални мрежови услуги като Facebook и Twitter, но това приложение се фокусира върху споделянето на снимки и видеоклипове. Приложението ще ви помоли за достъп до различни разрешения на вашето устройство, така че да може да работи с пълен капацитет.За повечето мобилни устройства изтеглянето е по-малко от 100MB, което е изключително тънко за всяко съвременно приложение.

След като приложението е успешно инсталирано, трябва или да влезете с профила си във Facebook или да създадете акаунт в Instagram. Можете също да влезете със съществуващ акаунт в Instagram, ако вече имате такъв, но сте изтрили или по друг начин загубили приложението. Ако използвате вашите идентификационни данни във Facebook, ще имате възможност да проследите всеки приятел, който имате във Facebook. Това е много полезно, ако имате голяма група приятели и искате да ги добавите бързо.

Една от причините, поради които Instagram е толкова популярен като платформа за социални мрежи, е че разполага с множество методи за споделяне, които са включени в един интерфейс. По същество това са четири отделни приложения, групирани в обширната Instagram инстанция. Четирите основни приложения в приложението са основната платформа за споделяне на снимки, която започна всичко, приложението за видео стрийминг на живо, модулът Stories, който емулира подобна услуга от Snapchat, и приложението за основни текстови съобщения, което отлага използването на всякакви изображения извън емотикони.

Можете да влезете в режима на основната камера, като кликнете върху бутона + в долната част на основния екран за споделяне на снимки. Ще можете да направите нова снимка или да изберете да я публикувате от галерията си със запазени изображения. Можете също да направите видеоклип от този режим на камерата, като превключите на видео режим. Приложението ви позволява да регулирате светкавицата, но е ограничена до квадратни снимки.

Това, което наистина е забавно за Instagram, са различните филтри и ефекти, които можете да приложите, след като сте избрали изображението за публикуване. Има 23 впечатляващи филтъра и можете да регулирате силата на всеки филтър. Инструментите за редактиране включват функция за автоматична корекция на осветлението, инструменти за изравняване и въртене и инструмент за винетка.

Наситеността, Структурата, Топлината, Контрастът и Яркостта се регулират благодарение на различните прости инструменти и можете да използвате инструмента Цвят, за да добавите акценти или сенки в определен цветови тон. Instagram е индустриалният стандарт за социални мрежи, базирани на снимки.
Чувствайте се свободни да представяте своето собствено мнение в Instagram!

Споделете вашето мнение в Instagram

3
/ 5
Резюме на прегледа
В момента Instagram е прегледан с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.commonsensemedia.org
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : itunes.apple.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.instagram.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.guidingtech.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.makeuseof.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techuntold.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Instagram

Всякакви полезни предложения, които можете да направите в списъка с алтернативи на Instagram? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Instagram е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 2520 times. Последно обновена на 2019-01-29 00:31:05 и е разгледана 2520 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 11 people liked this article. 9 от 11 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.09 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън