В реално Debrid

описание
Real-Debrid е уебсайт, който предоставя възможност на потребителите да изтеглят уеб хостинг файлове. Видео файловете също могат да бъдат предавани с услугата благодарение на вградения уеб плейър ... прочетете повече.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
платен
платформи
Браузър

9 най-добри алтернативи на Real-Debrid

Безплатно

pyLoad

pyLoad е разработен да работи на NAS, следващо поколение рутери и безглави домашни сървъри, независимо от устройството, което може да се свърже с интернет и поддържа езика за програмиране на Python, така че е достъпно за всички видове операционни системи и широк спектър от хардуерни платформи; можете дори да инсталирате на вашия компютър или Mac, ако искате.
платен

Alldebrid

Както и при стария, форумът е напълно независим от уебсайта на Alldebrid. - HTTPS принуден на сайта (и само на сайта). Последните потребители, които използват "HTTP", ще бъдат автоматично пренасочени към HTTPS.
Безплатно

Mipony

Безплатна програма Mipony, мениджър за изтегляне на файлове от Rapidshare, Mega, Hotfiles, Easyshare, Gigasize, Mediafire, Sendspace, Качване, съхранение. да, Uploader.
платен

Put.io

Put.io е агрегатор на данни, който изтегля данни от сайтове в интернет и ги съхранява за вас.
Безплатно

CryptLoad

CryptLoad съществува вече повече от година. Тя ви предлага удобна възможност да изтеглите от One-Click-Hosters като rapidshare.com и също от редовни сайтове.
платен

LinkSnappy

LinkSnappy е инструмент, който генерира връзки за изтегляне от различни големи сайтове. LinkSnappy предоставя и сървъри, които се използват за изтегляне на торенти директно към вашия профил в LinkSnappy.
Безплатно

NeoLoader

NeoLoaders Kad Network, позволява анонимно и отрицателно публикуване на съдържание и споделяне на файлове. Как работи. Потребителски интерфейс. Разгледайте нашия общ потребителски интерфейс и други скрийншоти.
платен

Guru за изтегляне

Jan 2, 2018 - Downloader Guru е услуга, която ви позволява да изтеглите връзки от услуги за хостинг на файлове. Прехвърляне на файлове прокси услуга, Multihost Downloader, Premium Unlocker, Изтегляне от всички хостери с един акаунт на пълна скорост.
платен

Zevera

Zevera Premium Account 2017 Безплатно: Ние споделяме Zevera Premium Accounts безплатно днес. Както, почти всички от вас биха искали да използват IDM. Zevera Изтегли отвсякъде.
Филтърни платформи
Браузър (9)
Прозорци (6) \ t
Unix (4)
macOS (3)
мрежа
андроид

Повече за Real-Debrid

Real-Debrid е уебсайт, който предоставя възможност на потребителите да изтеглят уеб хостинг файлове. Видео файловете също могат да бъдат предавани чрез услугата благодарение на вградения уеб плейър. Тази услуга често се използва във връзка с други платформи като Kodi. Real-Debrid функционира като неограничен изтеглител, който позволява на потребителите да заобикалят ограниченията на някои хранилища на файлове.

Плюсове на Real-Debrid

Достъпни в сравнение с други програми за изтегляне
Няма ограничения за изтеглянията
Включен е уеб плейър за стрийминг

Против на Real-Debrid

Скоростта на изтегляне може да варира
Минимална поддръжка на клиенти
Отказите от профили се отчитат от много потребители

Характеристики на Real-Debrid

Видео изтегляне
Работи с YouTube, Vimeo, Dailymotion и др
Плановете започват на по-малко от 10 долара
Поддържат се няколко изтегляния
Поставяне на пауза и възобновяване на изтеглянията

Реални дебриди ревюта

от grex за Real-Debrid на 4 април 2018 г.
"Real-Debrid е полезно приложение за тези, които обичат да изтеглят видео файлове и други медии от услуги като Uptobox. Сред многото предимства, предлагани от услугата, е увеличената скорост на изтегляне. Real-Debrid поддържа много видео хостове, включително YouTube, 4Share, Vimeo и Daily Motion.

За да започнете да използвате услугата, физическите лица трябва да създадат профил и да се регистрират за първокласни услуги. Премиум акаунтите се определят на базата на страната на произход на потребителя и метода на плащане, който използват за завършване на покупката. Сметките започват от 4 €. Много от начините на плащане са достъпни чрез сайта Real-Debrid. Компанията не съхранява файловете, изтеглени от потребителите на своите сървъри, като се освобождава от всякаква юридическа отговорност.

Можете да изтеглите няколко файла едновременно. Това обаче може да доведе до намаляване на скоростта на изтегляне. Възможно е също да поставите на пауза файловете и да възобновите изтеглянето по-късно. Потребителите нямат право да споделят профилите си с други. Тези, които го правят, подлежат на спиране на сметката им.

Real-Debrid работи най-добре, когато е свързан с мениджър за изтегляне. Това може да повиши скоростта на изтеглянията и да направи процеса много по-бърз. Общата скорост също ще зависи от интернет доставчика.

Потребителите трябва да са наясно, че изтеглянето на нелицензирани видеоклипове с Real-Debrid може да ги изложи на риск от правни действия. Компанията предоставя много откази от отговорност на своя уебсайт, които подчертават, че потребителите са отговорни за това, което изтеглят. Някои потребители също съобщиха, че профилите им са били спрени без предизвестие по различни причини. "
Чувствайте се свободни да изпратите вашето собствено мнение за Real-Debrid!

Споделете мнението си за Real-Debrid

3
/ 5
Резюме на прегледа
Real-Debrid в момента са преглеждани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : multihostersreview.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : restoreprivacy.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : multihostersreview.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : tech.tiq.cc
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.reddit.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.reddit.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Real-Debrid

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Real-Debrid? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Real-Debrid е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 26170 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 02:57:57 и е разгледано 26170 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 18 people liked this article. 14 от 18 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 3.89 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън