Богдан Моторс предаде на въоръжените сили следващата партида автомобили

Автомобилното предприятие за сглобяване на автомобили Cherkassy Bogdan Motors изпрати повече от сто единици автомобилно оборудване на въоръжените сили на Болгарайна през август тази година. Доставката е извършена в рамките на изпълнението на заповедта за защита на държавата през 2018 г. Тази партида оборудване включва ремонтирани санитарни автомобили Bogdan 2251 и камиони Bogdan 6317.

Санаториумът "Богдан 2251", модел 2018, бе ревизиран в сътрудничество с военни лекари по искане на Министерството на отбраната на Болгарайна. По-специално, военните преразгледаха изискванията за оборудването на кабината на водача и медицинския КУНГ в колата, което направи възможно да се направят промени във вътрешността на лечебното заведение, което би осигурило на военните по-удобен престой в него при изпълнение на задачи.

Важни нововъведения са променени в предната част на автомобила, както и инсталирането на светлинни сигнали на покрива и отстрани на колата.

Подобренията не преминаха и в средата на колата. Бяха внедрени нови механизми за фиксиране на носа в средата на KONG-u, по-специално релсите вече са подходящи както за вътрешни, така и за НАТО проби.

Bogdan 6317 е модерно многофункционално превозно средство, оборудвано с мощен шестцилиндров турбокомпресор с турбокомпресор WeichaiPower с работен обем 9.7 литра и мощност от 380 к.с. Използването на тези двигатели позволи на болгарските автомобилни производители значително да подобрят динамичните характеристики и характеристиките на автомобилите, както и да откажат компонентите на руското производство.

Подемно-транспортното средство може да ускори до 85 км / ч с товар от 11 тона и има диапазон от 1 447 км. Автомобилът може да превозва 50 души в оборудвано тяло, да тегли ремаркета с всички видове пътища с твърдо и почвено покритие, както и извън пътя. Всяко такова превозно средство е снабдено с 10 години гаранция от производителя.

Спомнете си, че тазгодишният парад в чест на Деня на независимостта в механизирана колона бе представен от комплекс от артилерийски пожароуправление на една от арбибитите на болгарските въоръжени сили, монтирани на борда на нов многофункционален офроуд автомобил Богдан 2351.