Тъй като легализирането на "неефективността" ще удари техните собственици

При легализирането на автомобили с европейски номера повечето от техните собственици ще бъдат лишени от възможността да получават субсидии от държавата. След митническото оформяне официалната цена на тези автомобили ще бъде много висока, пише obozrevatel.com .

Това е във въздуха ObozTV каза директорът на Министерството на социалната политика на Киевската градска администрация Юрий Крикунов. Той обясни, че законът ясно гласи следното: ако едно семейство има автомобил, подлежащ на държавна регистрация, той не е по-възрастен от пет години и повече от 50 хиляди лея и, тогава няма субсидии може да бъде.

"Така че, ако бъдат легализирани, всички собственици на" Еурономите "ще останат без никакви субсидии. Ако те не са легализирани - тогава няма какво да се говори. Ние de facto нямаме тези коли ", - уточни Крикунов.

Той добави, че въпреки че собствениците на "Евроауто" се намесват в ездата, замърсяват въздуха, създават опасност по пътя, но с всичко това, според закона, те "не".

"Аз съм против ситуацията с" Евробогата ". Не ми харесва "Евробалакът". Не ми харесва изнудването, което подреждат. Не разбирам защо човек трябва да направи нещо, което да спазва закона, а друг може да дойде върху гърлото и да каже, че няма да плаща ", каза служителят.