Пияният шофьор избяга с патрули (VIDEO)

Патрулната полиция в района на Лвов публикува видеозапис на преследването на пиян 23-годишен шофьор на колата "Фолксваген", който през нощта пътуваше през града с изключени размери на ул. "Конавлетец", отколкото наруши DAP.

На законните искания на полицията за спирането шофьорът реагира, като бяга. Летейки от "ченгетата", шофьорът с висока скорост препъна пешеходната ограда на улицата Gorodotsky след това преобръщане.

Шофьорът, с признаци на интоксикация, се втурна в колата, докато избяга от патрулите

Шофьорът със симптоми на интоксикация се обърна в кола, докато избяга от патрул. Тази вечер, по време на патрул на улица Konovalets, полицейски патрулен екипаж откри автомобил Volkswagen Touran на чуждестранна регистрация, чийто шофьор се движеше в тъмно време с изгасени фарове. Инспекторите предоставиха на високоговорителя искане да спре, но нарушителят я пренебрегна и започна да бяга. На улицата укриващият се ужас Gorodotsky не успя да се справи и се сблъска с пешеходната камера, след което се обърна. Патрулите напуснаха колата и се затичаха, за да помогнат на съпруга си. Водачът беше изваден от колата и призова за спешна медицинска помощ. Впоследствие съпругът отказва хоспитализация, защото не получава телесни наранявания. Тъй като имал признаци на интоксикация, той бил предложен да се подложи на тест. 23-годишната шофьорка се съгласи да я отведе в медицинско помещение. Резултатът от проверката ще бъде 2 дни по-късно. Човекът направи запис за аварията и протокол за неспазване на изискванията за спиране. Също така премина реда за преминаване на кръстопътя към червената светлина. Ако кръвният тест покаже, че водачът е бил в състояние на интоксикация, той би направил протокол по чл. 130 KUpAP и да предаде материали на съда. Тогава един човек ще бъде държан отговорен в размер на UAH 10,200 и лишаване от правото да управлява срок от 1 година. # Lvivpolice # patrolpolice

Publiée par Патрулна полиция в Лвовска област на димане 4 ноември 2018 г.

Сега е известно, че по време на злополуката водачът е бил пиян. На мястото на инцидента патрулите бяха призовани от екипажа на линейка. В същото време задържаният шофьор предаде кръвта, за да провери състоянието на алкохолна интоксикация в медицинско помещение.

Източник: 032.ua