Трите най-надеждни употребявани автомобила през 2018 година

Служители на международната организация за технически контрол TUV са идентифицирали списък на старите автомобили, които ще се считат за добра покупка. Експертите прилагат статистически показатели, на базата на които и идентифицират първите три от най-добрите автомобили на вторичния пазар, пише autosvit.com.ua .

Първата стъпка беше спортното модифициране на автомобила, наречен Porsche 911. Да станеш лидер, управляваше последното поколение на този спортен автомобил. Експертите са установили, че по време на експлоатацията на най-новото поколение Porsche 911 собственици се обръщат към сервизни центрове за отстраняване на неизправности и аварии в само 10% от случаите.

На второ място рейтингът беше представител на японската автомобилна индустрия - компактна компактна кола Corolla Verso от компанията Toyota. По време на използването на този модел на автомобила собствениците се обръщат към бензиностанцията на 15%.

На трето място в класацията на най-качествените модели модели автомобили е разположена хечбек с пет врати Mazda 2. Собствениците му по време на експлоатацията на машината имат вероятност за бърз ремонт при 16%.