Как дилърите мамят купувачите в автокъщи

Дилърите успяват да заблудят клиентите си по различни начини, като печелят от невежеството на автомобилистите. Автомобилните специалисти са решили да направят върха на най-популярните трикове, които привличат допълнителни пари при закупуване на автомобил.

При закупуване на нова кола, обърнете внимание на ценообразуването. Промоционалните цени и ненужните отстъпки могат да бъдат само награда за доверен клиент.

Не може да се вярва, че в кабината няма специален модел и в никакъв случай не трябва да се съгласявате с поръчката на колата, като направите авансово плащане за това. Ако сте съгласни да закупите този транспорт и предплащане, салонът може да увеличи по-късно цената, като твърди, че това е промяна в обменния курс, увеличение на цените на производителя или други фактори.

Намалените коли могат да имат дефекти, които трябва да информират служителите на дилърите на автомобили.

Бъдете внимателни, ако дилърът предлага на клиента да закупи опция за поддръжка на пътя, която всъщност трябва да бъде предоставена безплатно от много компании.

Дилърите се интересуват от покупката на клиент, тъй като много от тях предлагат "нула" поддръжка като подарък. Следва да се отбележи, че тази процедура е по избор за повечето съвременни автомобили.

Имаше и случаи, когато с колата предлагаха безплатно ваканционно настаняване, но често включва само настаняване в хотела, а всичко останало трябва да бъде платено от клиента.

Източник: шофьори