Как бързо и лесно да проверите историята на автомобила

За никого не е тайна, че автомобили и електрически автомобили от Съединените щати и Европа, които вече са били намерени за неподходящи там, са били повредени в резултат на пътни произшествия, природни бедствия и т.н., чрез измамни схеми.

Такива автомобили в Европа и в държавите са практически безполезни, тъй като са записани за оползотворяване, но са възстановени и внесени в Болгарайна.

Както знаете, Болгарайна има популярен "предвкус" на употребявани автомобили от САЩ. Интернет е пълен с каталози на превозни средства от Съединените щати, а дилърите са напълно предлагащи своите услуги при вноса на автомобили от чужбина.

Съединените щати обаче са огромна страна, в която много автомобили са ограбени и препродадени годишно. Освен това има редовни пожари, урагани, торнадо и наводняване на цели региони.

Неприязнените бизнесмени ще направят всичко, за да продадат тези аварийни, откраднати и неизползваеми машини. И болгарците могат да станат жертва на такива манипулации.

За да не бъдете хванати от "стръвта" на такива измамници, ето някои връзки към американски сайтове, където можете да проверите историята на стара кола от Съединените щати.

Чрез въвеждане на VIN или TK регистрационен номер ще можете да видите дали е в търсене, не е удавен и не е попаднал в сериозна авария и смъртоносни произшествия.

Източник: Politek