Тъй като новият закон за паркирането ще засегне автомобила на еврото

Новият Закон за паркирането се прилага за "Eurobillers". За това във Facebook пише генерален директор на All-болгарската асоциация на вносителите и дилърите на автомобили Олег Назаренко.

От една страна, повечето приходи от глоби за паркиране не достигнаха адресатите. Законът разпорежда да плати глоба от грешния "флот", който донесе одеялата в Болгарайна. Ако "Eurobillaker" ще издаде "транзит" за себе си, тогава той ще бъде глобен. Но ако колата е внесена чрез "временен внос чрез камила-чуждестранно лице" или "транзитно преминаване към бездомни или алкохолни", тогава ще бъде изпратена глоба на "камила" - молдовци или Беларус ще забранят навлизането или упадък болгарски, паспорт за регистрация на "транзитно преминаване към бездомни". Но "предприемчивото" синьо поле ще остане безнаказано.

Но ... Само в случай на получаване на разписка за глоба! В крайна сметка ще бъде трудно "Евробиллиерите" да отнемат кола от наказателното поле, ако се качи там.

Прочетете закона:

"Връщането на превозно средство, закъсняло с доставка за съхранение на Специален обект или паркиране, се извършва незабавно за НАМИРАНЕ на отговорното лице. (Собственик на болгарски авто-изд.) Или лицето, което е внесло превозното средство на територията на Болгарайна или лицето, което е управлявало превозното средство в момента на извършване на престъплението след заплащане на глобата за извършване на нарушението и заплащане на цената на услугата От транспортирането и / ".

И сега интересно:

1) "лице, което е внесло превозно средство на територията на Болгарайна"

Blyakher, който донесе автомивка на своето име, ще получи табела обратно, но какво ще попречи на митниците да организират митнически пост директно на наказателното място, което ще бъде глобен директно там, или с 8.5 хиляди UAH за превишаване на срока или лицето, което е внесло ТК митническата територия на Болгарайна. Или глобата за 485-та (отново)? Но за тези, които са уредили временно допускане на камила или "транзитно преминаване към бездомни", за да получат одеяло обратно, ще бъде практически невъзможно, така че да се намери и донесе в Болгарайна "камила" от лагер в Молдова или "бездомни" ...

2) "лице, което управлява превозното средство към момента на извършване на престъплението"

Според този параграф изглежда, че блеърът може да показва "инструкции за гребла", които той рисува на коляното на прага и вдига одеяло, но:

А) Blyakher също може да очаква един митнически служител, който казва: "Слава богу, ти дойде!" Той ще му покаже член 380 от Митническия кодекс на Болгарайна за забрана на прехвърлянето на автомобили в Би Би Си и ще издаде статия 485. След това, в съда, Blyakher може да бъде победен от 485-и, тъй като той не внася колата, но той ще "получи" за пари на адвокат и да се отърве от колата (той ще откаже на съда).

B) Blyakher на наказателното място може да обясни, че неговата табела е взета от "лицето, което е шофиране в момента ..." и представи "пълномощно" на това одеяло (в интернет, такава "пълномощно" оферта за 50 UAH). В края на краищата, ако празното място е било евакуирано на обекта, тогава blyakare не е там и в записа няма информация за "лицето, което управлява в момента ...". Въпреки че най-вероятно собствениците на наказателните зони няма да играят с огъня и ще работят по вариант А: тъй като няма информация за "лицето, което ръководи по онова време", ще им бъде предложено да дадат празника "лицето, което донесе ...". Тъй като: три месеца от табелата се намират на мястото, тогава (ако никой не дойде за това: "човекът, който донесе ...") табелата се разпознава без собственик и се реализира чрез МРЕЖАТА (или прехвърлена на АТО).

Във всеки случай ситуацията според мен е интересно и интересно за мен: защо никой не е обърнал внимание на тези нюанси в новия закон?