ТОП-5 коли, които се счупят дори и при ниски километри

Вашата МАШИНА е рейтинг на автомобили, които могат да се счупят в доста малка посока. Списъкът беше засегнат от автомобили, които имат проблеми след първите пет години употреба.

Лидерът в анти-рейтинга беше китайският Lifan X50. Един компактен кросоувър, който може да бъде закупен в Болгарайна на доста демократична цена (двугодишна кола струва 7-8 хиляди долара), често страда от проблеми с електронните устройства и механичните устройства. Според собствениците на този модел, след пет години колата просто се срутва пред очите.

Chevrolet Niva стана вторият най-популярен сред болгарците. Като правило, проблемите на "Шеста Нива" го правят известни още през първата година от дейността. Всичко започва от външните звуци в кабината.

ТОП-3 блокира френския Renault Duster, който също е изключително популярен в Болгарайна. Но ако сте насочени към закупуване на употребявана кола, най-добре е да мислите добре. Обикновено собствениците на такива автомобили се оплакват от лошо качество на боя и лаково покритие, ниска устойчивост на корозия и проблеми с двигателя.

ТОП-5 включва Chevrolet Cruze и Citroen C4 II. При първия има проблеми с автоматичната трансмисия и охлаждащата тръба, а вторият има много ненадеждно окачване.