Назовават се коли, които трябва да се пазят по пътищата

Оказа се, че има автомобили, а не евтини, които представляват заплаха за другите участници в движението. Експертите са казали, от кои автомобили е по-добре да стоят на пътя.

Тази оценка е направена от британските специалисти на GoCompare Car Insurance Center.

Експертите наричат ​​собствениците на немски автомобили най-опасните по пътищата. Защо? Освен това според броя на нарушенията на ПЧП статистически собствениците на германските премиум марки - Mercedes-Benz, Audi и BMW не следват правилата за безопасност на движението.

По този начин, лидерите в броя на изпълнените глоби шофьори BMW 4-Series 420d - 17,1%.

По-малко от собствениците на Audi A5 - 15.5%, а първите трима лидери бяха Mercedes-Benz E220 - 14.8%.

Разбира се, правилата на пътя нарушават не само онези, които управляват автомобили на немски марки в списъка на опасните, но и Land Rover Range Rover и Jaguar XF. Въпреки това, други модели, които са включени в "десетте най-опасни", се състоят само от "Мерцедес" и "Ауди".

GoCompare Автомобилно застраховане все още се нарича най-примерния шофьор. Те бяха собственици на евтини марки, корейски и японски производители.

Да, в списъка са включени и Skoda Citigo, Ford Ka и Vauxhall Agila.

Това проучване засегна само британските водачи. Всяка страна вероятно ще има своя собствена статистика. Но като цяло, като правило, те нарушават пречки тези с мощни скъпи автомобили.

Въпреки това, ако отидете в Европа, не забравяйте за немските автомобили и не нарушавате DAP.