Като 5-годишен автомобил се превърна в ръждясал калай върху колела (VIDEO)

Децата на собственика на Геели от Борисов отвориха вратата на колата и направиха дупка в пръстите си.

Предприемач от Борисов Сергей Олешко работи по изграждането на белоруски китайски автомобилен завод. През 2013 г., вместо да печели пари в компенсацията, той купи кола Geely, пише Avtovod .

Пробегът на колата е бил само 4 километра, според кода на шесторката е ясно, че това е третата кола, която слезе от конвейера. Още след 2,5 години експлоатация върху боята на тялото започна да се разлага и се появява ръжда. След това колата е все още в гаранция и е била обслужвана от официален дилър. От корозия, врати, задните арки и качулка се опитаха да нарисуват, но ситуацията не го спаси, сега ремонтираните части изглеждат по-лоши.

Онзи ден децата на Сергей отвориха вратата на колата и направиха дупка в пръстите си. Гаранционният срок за услугата "Geely" изтече преди две години. Сега няма метален елемент без ръжда на автомобила. Компанията "Белги" отказа да коментира ситуацията и й предложи да изпрати писмена молба.

Междувременно г-н Алиоша е убеден, че колата му няма да оцелее още една зима. Той иска да знае от дилъра колко ще му предложи петгодишен ръжен калай върху колела, за да купи друга кола.