Армията GAZ-66 се превърна в невероятен SUV (PHOTOS)

Натоварването на GAZ-66 армията е известно със своите невероятни мостове между другото, със силни мостове с автоматично блокиране на различни и мощна рамка.

Но язденето на това е истинско изтезание. Спартански кабина, двигател с ниска мощност, презареждан, слаб контролен пункт с неудобно местоположение.

Това обаче не попречи на механика да поправи всички недостатъци и да се основава на шиковия шик SUV Mega Cruiser.

Двигателят беше заменен с атмосферен 7.5-литров дизел от японски камион Hino. От него се заема от шестстепенна контролна точка и разпределение.

Колата е построена с части от различни автомобили: оригиналната капачка, крилата, направени на базата на GAZ-3307, радиаторната решетка е сглобена от две решетки Prado, фарове Delica, багажно отделение от минисана Noah, две кабини от камиона Isuzu Elf, и двата броня бяха направени независимо от метала. Въпреки такова изтънченост на екипа, колата изглежда много хармонична и качествена, наподобяваща Toyota Mega Cruiser отвън.

Салонът Mega Cruiser използва камиона Isuzu Elf, но воланът е заимстван от кола на Honda. Изненадващо, той е отдясно. Предната пътническа седалка е двойна от HiAce, която дори може да се завърти и да се сгъне на масата. Е, отзад, има просто достатъчно места за четирима души.

Размерът на самообуздания SUV е впечатляващ. Дължина на тялото - 5.8 метра, ширина 2.3 метра, височина 2.3 метра. Тегло - до 3,5 тона. Разходът на гориво е сравнително малък: той тренира със скорост 80 км / ч и прекарва около 13.5 литра на 100 км.

avtoblog.ua Източник avtoblog.ua