лоза

описание
Vine е популярно видео приложение с къса форма, подобно на Twitter. Безплатното приложение може да се използва за споделяне на видеоклипове с дължина от шест секунди. Клиповете ще се въртят и други потребители на Vine ще могат да гледат и коментират ... прочетете повече.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
андроид IOS

15 най-добри алтернативи на лозата

Freemium

YouTube

YouTube е платформа за видео хостинг и споделяне. Основана през 2005 г. от бивши служители на PayPal и закупени от Google през 2006 г., YouTube вече е дом на над 1 милиард потребители и притежава всички разновидности на създадени от потребителите видеоклипове и корпоративни медии.
Безплатно

Tumblr

Tumblr е мултимедиен сайт за микроблогиране, който стартира през 2007 година. Потребителите могат да публикуват снимки, текст, Gif и др. В кратък блог. Можете да следите други блогове и да публикувате свое оригинално съдържание.
Freemium

Vimeo

Vimeo е приложение за социални медии, което ви позволява да споделяте и заснемате видеоклипове. Можете да гледате нови видеоклипове в различни категории и да споделяте собственото си съдържание директно от устройството си.
Безплатно

Instagram

Instagram е може би най-популярното приложение за споделяне на снимки в света с над един милиард изтегляния и е спечелило такова отличие благодарение на невероятните инструменти за редактиране, които идват с това безплатно приложение.
платен

Hulu

Hulu е услуга за стрийминг на видео по заявка, която осигурява на потребителите всичките си телевизори на едно място. Услугата не само потоци настоящи и минали епизоди на телевизионни предавания на мрежата, но също така тя осигурява най-висок рейтинг оригиналното програмиране плюс много филми и други програми, за да отговарят на голямо разнообразие от нужди гледане.
Безплатно

Imovie

iMovie е софтуер за редактиране на видео от Apple, който има десетки интуитивни функции и отлично оформление. Естетиката е позната на тези, които използват други приложения на Apple и можете да използвате приложението, за да преглеждате всяко съдържание, което имате в местната видео библиотека.
Безплатно

Dailymotion

Dailymotion е голям онлайн сайт за споделяне на файлове, който може да се окаже жизнеспособна алтернатива на по-големите портали като YouTube. Ако се надявате да се наслаждавате на видеоклипове, дори когато сте офлайн, този безплатен софтуер за изтегляне на Dailymotion е полезна опция.
платен

Ustream

След първоначалното си създаване като начин, по който военните членове в чужбина да комуникират със своите семейства, Ustream оттогава се превърна в напълно функционален и последователен конкурент на световните стрийминг и хостинг услуги като YouTube Live.
Безплатно

перископ

Periscope е приложение, което ви позволява да излъчвате това, което правите в момента. Перископ ви излъчва от предната ви камера, но има функцията да превключва към задна камера.
Безплатно

Бумеранг от Instagram

Бумерангът от Instagram прави ежедневните моменти забавни и неочаквани. Създавайте завладяващи мини видеоклипове, които се връщат назад и напред, след което ги споделяйте с приятелите си.
Безплатно

Coub

Coub е приложение, което включва GIF файлове, но GIF файловете, които избирате и изпращате на други хора, имат звуци. Повечето от тях също са анимирани. Можете да използвате мобилното приложение, за да направите видеоклипове с други сайтове или да направите видеоклип с няколко GIF файла, които можете да споделите в имейл или да споделите в социална медийна страница.
Безплатно

Сурикат

Как да стана член? Лесно е да стана член на MEERKAT MOVIES. Кликнете тук, за да разберете как. Все още можете да получите безплатна meerkat играчка, когато купувате допълнителен квалифициран продукт чрез сравнителен пазар.
Безплатно

жасмин

ВКЛЮЧЕНИ БАТЕРИИ. Излиза от кутията с всичко, от което се нуждаете, за да тествате кода си. NODE И БРАУЗЪР. Стартирайте тестовете на браузъра и Node. js тества с една и съща рамка.
Безплатно

надзъртам

Achter KEEK Смесете се с креатурата, която е в състояние да усъвършенства професионалната си работа. Mijn naam е Джоланда ван Еек и ме хебе ме в де лайн джарен bekwaamd в снимка, vormgeving en officemanagement.
платен

VUDU

Играе добре с вашия телевизор с голям екран. VUDU се синхронизира между устройствата, така че без значение къде започвате да гледате, винаги започвате оттам, където сте спрели. Залагайте на големия си екран!
Филтърни платформи
Android (16)
iOS (16)
Браузър (13)
Web (6)
tvOS (4)
macOS (2)
Прозорци (2) \ t
Unix (2)
Функции на филтъра
Ad-Hoc заявки
Разширено редактор на SQL
анализ
Автоматично кеширане на данни
Качи CSV
Съхраняване на облачни данни
Сътрудничество по заявки
Сътрудничество
Коментирайки
Кръстосани бази данни
Персонализирани филтри
Създаване на таблото
Контроли за достъп до данни
Почистване на данните
Извличане на данни
Визуализация на данните
Подробни потребителски разрешения
Филтри за плъзгане и пускане
Редактиране на снимки
Работен процес от край до край
Филтрирани изгледи
Филтри
Графичен потребителски интерфейс
Съобщения в групата
Hashtags
Обработка на висок обем
Редактиране на изображения
Интегрирана диаграма
Интерактивни табла
Видео стрийминг на живо
Маркиране на местоположението
Материализирани изгледи
Осеви таблици
Частни съобщения
Push Известия
SSH
SSH тунел
SSL JDBC връзка
Запазване на курирания анализ
Планирайте отчетите по имейл
Функционалност за търсене
Тунел Ssh
Тема на историите
Табло за управление на екипа
Templates
Интеграция в Twitter
Неограничени потребители
Потребителски профили
Маркиране на потребител
Инструменти за редактиране на видео

Повече за лозата

Vine е популярно видео приложение с къса форма, подобно на Twitter. Безплатното приложение може да се използва за споделяне на видеоклипове с дължина от шест секунди. Клиповете ще се въртят и други потребители на Vine ще могат да гледат и коментират. Twitter придоби компанията в ранните му етапи, но качването и изтеглянето им от приложението вече не е възможно. Twitter архивира всички видеоклипове, споделени преди, докато се разработва нова версия на Vine .

Плюсове на лозата

Полезно за кратки видео блогове
Видеоклиповете могат да бъдат оковани заедно за създаване на нишки
Налични са редакционни и видео ефекти

Против на лозата

Вече не могат да се качват видеоклипове
Не филтрира съдържание за пълнолетни

Характеристики на лозата

Безплатно приложение за публикуване на видеоклипове с дължина до 6 секунди
Следвайте други потребители и споделяйте техните видеоклипове
Камера в приложението с ефекти

Лозови ревюта

от grex за Vine на 1 април 2018 година
"Можете да считате Vine за видео версия на Twitter. Популярното приложение за устройства с Android и iOS позволява на потребителите да споделят кратки видеоклипове. Когато стартира през 2013 г., Vine веднага се превръща в популярна платформа за социални медии. за техните концерти знаменитости публикуваха анонси на своите фенове, а много хора създадоха блогове за видеоклипове, които Twitter закупи през 2012 г., преди официалното представяне на Vine с надеждата, че ще допълни съществуващата платформа на Twitter.

Приложението Vine използва вградена камера, която позволява на потребителите да записват видео, докато докосват екрана. Това създаде възможности за уникално редактиране и ефекти. По-късните допълнения към приложението включват възможност за защита на съдържанието и абониране за канали. Потребителите могат да следват други хора и да споделят видеоклипове от тези, които са последвали. Журналистите от целия свят използваха приложението, за да публикуват новини в реално време, а компаниите я използваха, за да подразни нови продукти.

Приложението имаше някои проблеми. От една страна, споделянето на съдържание за възрастни не беше забранено. Наличието на порнографски лози накара Apple да подпечата приложението с етикет с предупреждение и препоръчва да се използва само от тези, които са на 17 или повече години. През 2016 г. актуализацията на приложението принуди всички качени видеоклипове да бъдат публикувани в Twitter. Скоро след това възможността за качване на видеоклипове бе напълно отхвърлена. През 2017 г. Vine беше променено на приложение за камера, което позволява на потребителите да записват видеоклипове на устройството си или да ги качват в Twitter. Социалните медийни аспекти на приложението също са деактивирани.

Има планове за създаване на нова версия на приложението. Първоначално бе предназначено да увеличи продължителността на видеоклиповете до максимум 140 секунди, очевидно усилие да се дублира формулата на Twitter. Последните съобщения предполагат, че видеоклиповете, качени в новото приложение на Vine, ще останат ограничени до шест секунди. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Vine!

Споделете вашето мнение за Vine

3
/ 5
Резюме на прегледа
Vine в момента са прегледани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.commonsensemedia.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : showmore.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.entrepreneur.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : itunes.apple.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.ignitesocialmedia.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.americaninno.com
or полезно или не е полезно

Коментари за лозата

Някакви полезни предложения в списъка на алтернативите на Vine? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Vine е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 3307 times. Последно обновена на 2019-01-29 00:49:57 и е разгледана 3307 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 6 people liked this article. 5 от 6 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.17 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън