Windows 7

описание
Windows 7 е друга операционна система, разработена от Microsoft, предназначена да предостави на потребителите пълен набор от опции според техните нужди. В резултат на всеобхватния характер на операционната система Windows 7 разполага с пълен набор от потребителски решения за всички функции, включително бизнес и развлекателни.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
платен
платформи
мрежа

15 най-добри алтернативи на Windows 7

Безплатно

Ubuntu

Ubuntu е безплатна и с отворен код дистрибуция на Linux, която е базирана на Debian архитектура. Тя може да работи на персонални компютри, мрежови сървъри и дори на телефони и таблети.
Безплатно

Linux Mint

Linux Mint е една от най-популярните дистрибуции на операционната система Linux. Това е чудесна версия на Linux за новодошлите в операционната система и дори е възможно да се настрои Windows PC към двойно зареждане на Linux Mint благодарение на приложения като Mint4Win.
платен

MacOS

macOS High Sierra предлага нови напредничави технологии и подобрени функции за вашия Mac.
Безплатно

Arch Linux

Вие сте достигнали до сайта за Arch Linux, лека и гъвкава дистрибуция на Linux®, която се опитва да го поддържа. В момента имаме официални пакети, оптимизирани за архитектурата x86-64.
Безплатно

Fedora

Работната станция Fedora е полирана, лесна за използване операционна система за преносими и настолни компютри, с пълен набор от инструменти за разработчици и производители от всякакъв вид.
платен

Windows 10

Windows 10 е най-новата итерация на операционните системи на Microsoft и е оптимизирана за изпълнение на домашни компютри в широк спектър от приложения - от сериозна работа до последваща игра.
Безплатно

Xfce

Xfce е лека настолна среда за UNIX-подобни операционни системи. Тя има за цел да бъде бърза и ниска от системните ресурси, докато все още е визуално привлекателна и лесна за употреба.
Безплатно

елементарна операционна система

Бърза и отворена подмяна за Windows и macOS. Платете това, което искате или изтеглете безплатно.
Безплатно

Xubuntu

Xubuntu - Xubuntu е елегантна и лесна за използване операционна система. XubuntuXubuntu - Xubuntu е елегантна и лесна за използване операционна система. Обиколка на функциите.
Безплатно

Lubuntu

Lubuntu е бърза и лека операционна система с чист и лесен за използване потребителски интерфейс. Ядрото на системата се основава на Linux и Ubuntu. Lubuntu използва минималния десктоп LXDE и избор на леки приложения.
Безплатно

OpenSuSE

Започнал живота си още в ранните дни на Linux, OpenSUSE е стабилна и тествана в битката дистрибуция на Linux, която е била използвана по целия свят.
Безплатно

Manjaro Linux

Manjaro Linux е нова дистрибуция на Linux, която се основава на arch linux. Вземете ManjaroДобре дошли на официалната страница за инсталация на Manjaro Linux.
Безплатно

CentOS

Проектът CentOS. Проектът CentOS е насочен към общността опит за свободен софтуер, насочен към предоставяне на стабилна екосистема с отворен код. За потребителите предлагаме последователна управляема платформа, която отговаря на голямо разнообразие от приложения.
Безплатно

Chromium OS

Chromium OS е същият софтуер като Chrome OS от Google, но има няколко разлики, които правят софтуера уникален. Въпреки че Chrome OS се предлага на някои мобилни устройства от Google, операционната система Chromium е достъпна само като изходен код, но това се дължи на естеството на софтуера с отворен код.
Безплатно

OS Sailfish

В основата на Jolla е Sailfish OS, независимата мобилна операционна система, предлагаща алтернатива на съществуващите доминиращи системи. Sailfish OS е идеалното решение за екосистемни и корпоративни мобилни проекти в страната или за потребителски устройства.
Филтърни платформи
Unix (14)
Прозорци (12) \ t
macOS (9)
Web (8)
Браузър (5)
IOS
андроид
Функции на филтъра
Linux (2)
разпределение
Линукс дистрибуция
Операционна система
Ubuntu
Ubuntu Linux
еднорог
Utopic
Утопичен еднорог

Плюсове на Windows 7

Потребителите веднага ще забележат, че производителността е подобрена, тъй като огромната степен на оптимизация и тестване на бъгове намалява честотата на всички видове проблеми.
Уведомленията са по-лесни за четене и отхвърляне, което намалява тяхната честота и потенциал за разрушаване, особено когато потребителят е в средата на нещо важно.
Чрез прикачени икони, потребителят е по-способен да персонализира лентата на задачите си, като оптимизира всички необходими инструменти за всички типове проекти.
Миниатюрите на живо могат да позволят на потребителите да вземат цялата информация и актуализации, от които се нуждаят, възможно най-бързо.

Против на Windows 7

XP Mode никога не е бил интегриран успешно или грациозно, а индивидите може да се наложи да работят с външни модове, за да създадат по-добра система за съвместимост.
NAS дисковете не са достъпни за библиотечни допълнения, което може да повлияе на функционалността на някои потребители в зависимост от това как те използват софтуера.
Много от актуализациите и бъдещите версии на софтуера в крайна сметка станаха ненужни, тъй като не добавиха прекалено много към самия потребителски опит.
Дългогодишните потребители на марката Microsoft са заявили, че всеки проблем, на който е адресиран Windows 7, вече трябва да се погрижи за Vista, което води до неблагоприятен опит чрез Windows 7.

Характеристики на Windows 7

Нова система от библиотеки улеснява потребителите да съхраняват всичките им специфични данни възможно най-бързо и ефективно.
Подобрените системи за архивиране улесняват хората да задържат своите файлове в малко вероятния случай на срив на системата или софтуерна грешка.
Новите екранни снимки и опциите на Aero правят тази версия на Windows особено привлекателна в своята функционалност, идеална за тези, които обичат малко стил с тяхната употреба.

Windows 7 Ревюта

от grex за Windows 7 на 5 март, 2018
"В зависимост от индивидуалните планове за системата, може да има много удари или пропуски с платформата на Windows 7. Това, което прави, прави изключително добре, но има някои аспекти от предишни системи, които някои хора могат да искат обратно, особено Някои от допълнителните функции, като Aero Peek и новата лента на задачите, може да се окажат трудни за по-възрастните потребители, особено ако са отдавнашни потребители на Windows XP. опитът е едновременно по-рационален и наперен, идеален за тези, които искат малко повече стил и съдържание с опита си, но за потребители, които са свикнали с по-проста функционалност със стари системи, може да е малко по-трудно да се върнете обратно в Подобно на много такива нови версии, малко практика и запознаване може да изминат дълъг път, а самият софтуер може да бъде глътка свеж въздух за тези, които се борят с цялостната функционалност на Vista.
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Windows 7!

Споделете мнението си за Windows 7

3
/ 5
Резюме на прегледа
В момента Windows 7 е прегледан с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techadvisor.co.uk
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : pctechmag.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.computerworld.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.tomshardware.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.wired.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.cio.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Windows 7

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на Windows 7? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Windows 7 е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 2762 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 05:18:28 и е прегледана 2762 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 26 people liked this article. 22 от 26 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.23 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън