PowToon

описание
PowToon е приложение за презентации за потребители, които искат да се откъснат от традиционните маркетингови слайдове. Платформата разполага с шаблони, които ви помагат да направите забавни и привлекателни анимационни видеоклипове и презентации ... прочетете повече.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
Браузър

23 най-добри алтернативи на PowToon

Freemium

Prezi

Prezi е бизнес и образователен презентационен софтуер, предназначен за улесняване на движението и по-разговорен метод за представяне на информация.
Безплатно

Студио Synfig

Synfig Studio е мощно парче анимационен софтуер, който предлага приятно изненадващ брой функции за безплатна платформа.
Безплатно

Академичен водещ

Academic Presenter е професионален софтуер за презентация, разработен от академици за академиците, за да повишат качеството на презентациите на следващото ниво.
платен

тоника

Със своите мощни инструменти и ослепителни ефекти, Keynote улеснява създаването на зашеметяващи и запомнящи се презентации. С помощта на съвместната работа в реално време, вашият екип може да работи заедно на Mac, iPad или iPhone - дори на компютър, използващ iWork за iCloud.
платен

GoAnimate

GoAnimate е платформа, базирана на облак, за създаване на анимирани видеоклипове. Той е проектиран специално за използване от тези, които нямат опит в анимацията или изкуството, и позволява на потребителите бързо и лесно да създават анимация в различни стилове, включително 2D и анимация на бяла дъска.
Freemium

Moovly

Спечелете клиенти, ангажирайте служителите си или увличайте учениците си с творчески анимационен видеоклип. Възможностите на Moovly за анимация са безкрайни. Започни сега!
Безплатно

DocSend

Docsend е инструмент, който потребителите могат да използват за лесно споделяне на съдържание и документи между хора, без да заемат твърде много място във входящата си поща или да ги принуждават да изтеглят документа на компютъра си.
Freemium

Палубата на хайку

Създавайте презентации, които вдъхновяват. Използвайте Haiku Deck, за да изградите следващото си представяне 10 пъти по-бързо и по-красиво от другите презентационни инструменти. Запишете се безплатно.
платен

обявявам

прокламирай - Прост библиотека на твърдения за сървъра и клиентския JavaScript.
Freemium

emaze

Emaze е онлайн платформа, от която можете да контролирате всичките си емисии в социалните медии и да следите присъствието си в социалните медии. Сайтът е съвместим с повечето популярни сайтове за социални медии, включително Facebook, Twitter, YouTube и др.
платен

Wideo

Wideo е създател на видео в браузъра, който позволява на потребителите да създават интересни анимационни видеоклипове. Тя не изисква предишен опит с анимацията и произвежда невероятни видеоклипове.
Freemium

Сурови къси панталони

Направете обяснителен видеоклип за бизнеса си онлайн с Raw Shorts. Изберете шаблон за видеоклип и го персонализирайте с нашия лесен за използване софтуер за плъзгане и пускане.
платен

CrazyTalk Animator

CrazyTalk Animator (CTA) е най-лесният в света 2D анимационен софтуер, който позволява на всички нива на потребителите да създават професионални анимации с най-малко количество.
платен

гръбначен стълб

Spine е софтуер, който позволява на разработчиците на игри да създават вълнуващи 2D скелетни анимации. Софтуерът разполага с рационализиран работен поток, така че разработчиците могат да се фокусират повече върху качеството на своите игри без излишни отвличания на вниманието.
Freemium

Хартия за анимация

Анимация хартия е програма, която е лесна за използване с функции за тези, които обичат да рисуват или да изготвят за бизнес. Можете да рисувате изображения в черно и бяло и в цвят.
платен

DigiCel FlipBook

Това е началната страница на сайта на DigiCel FlipBook Изтегляне · Ценообразуване · 2D анимационен софтуер Това е.
платен

Explee

Explee ви позволява да правите eyecatching и интерактивен анимационен видеоклип. Отидете за анимация на видеоклипове и бяла дъска, за да извадите аудиторията си.
Freemium

IntuiFace

IntuiLab е водещата световна платформа за създаване на дигитален опит. Използвайте IntuiFace за създаване на интерактивни презентации, информационни павилиони, инсталации за продажба и др.
платен

Кар

28 юни 2013 г. Отчет за публикацията. Публикувано на 28 юни 2013 г. · http: // www.

Google Слайдове

Създавайте, редактирайте и си сътрудничете с други хора на презентации от телефона или таблета си с Android с приложението Google Slides. С помощта на слайдове можете: - да създавате нови презентации или да редактирате съществуващи файлове - да споделяте презентации и да си сътрудничите в едно и също представяне едновременно.
платен

CrazyTalk

CrazyTalk е най-популярният в света софтуер за анимация на лицето, който използва глас и текст, за да анимира изображенията на лицето. Новият CrazyTalk 8 съдържа всички мощни функции, които хората обичат за CrazyTalk плюс дългоочакван 3D инструмент за създаване на главата, революционен двигател Auto Motion и плавно синхронизиране на устните.

Knovio

Спестете време и доставете видеоклипа си по динамичен начин с персонализирани видео портали. Споделяне чрез публични и частни опции за споделяне и вграждане на уебсайтове.
Филтърни платформи
Браузър (22)
Web (15)
iOS (8)
Прозорци (8) \ t
macOS (7)
Android (5)
Unix (2)
Функции на филтъра
Потребителски App App
Потребителски лого
Редактиране на група
Импортирайте мултимедия
Мобилен офис
Режим за офлайн презентация
Библиотека с презентации
Споделени папки
Сензорен екран IPad App
Работи на Windows или Mac
Zoom и Pan на един слайд

Повече за PowToon

PowToon е приложение за презентации за потребители, които искат да се откъснат от традиционните маркетингови слайдове. Платформата има шаблони, които ви помагат да направите забавни и привлекателни анимационни видеоклипове и презентации. Можете да експортирате вашите творения в PPT, PDF и MP4 формати. PowToon е предназначен за използване от начинаещи потребители. Така че не се нуждаете от предишен опит за редактиране на видео, за да работите с него. Безплатната версия ви позволява да правите видеоклипове с лого на PowToon с воден знак към видеото. За търговска употреба трябва да закупите абонамент за версията Pro или Business. Софтуерът е популярен сред образователните институции и малкия бизнес.

Плюсове на PowToon

Прави вашите презентации незабавно живи
Лесен за изучаване и създаване на видеоклипове
Добри възможности за добавяне на персонализирани изображения и глас

Против на PowToon

Месечният абонамент е скъп
Шаблоните ограничават творчеството за анимация
Процесът на износ е тромав

Характеристики на PowToon

Наличност на предварително изготвени шаблони
Възможност за създаване на персонализирани сценарии
PowToon Editor с чист интерфейс
Възможност за предварителен преглед на видеоклипа
Експортирайте видеоклипове и презентации в различни формати
Безплатна музика
HD и Full HD видео и 24/7 премия поддръжка с месечни абонаменти

PowToon Ревюта

от grex за PowToon на 2 март, 2018
"PowToon е лесно за използване приложение, което можете да започнете незабавно. Редакторът на PowToon е много интуитивен и има изчистен вид и усещане. На върха имате контролите за добавяне на текстове и изображения, а отляво имате слайдовете, долният панел показва контрол на времевата скала на слайдовете, а от дясната страна има вградени символи, които можете да използвате във видеото. Библиотеката с изображения е голяма и с абонамента получавате безплатна музика.

В настоящата ценова структура получавате 100 MB съхранение, 5 износа и основно качество на видеото до 5 минути в Безплатното ниво. В Pro Tier получавате 2GB съхранение, 25 износа и HD качество на видео до 15 минути за $ 19 / месец. И двата Free и Pro ниво ще имат PowToon лого, вградено във видеото. В Business Tier, вие получавате 10GB, неограничен износ и пълно HD видео до 8 минути или HD видео до 60 минути с логото на PowToon, премахнато за $ 59 / месец. Налице е ново ниво на Агенцията за $ 299 / месец, което предстои скоро.

PowToon Free Tier е чудесен за потребители, които са добре с кратки видеоклипове с вградени логотипи в него. Но за търговска употреба бизнесът е скъп. Но това все още е добър вариант за малките фирми, които искат да експериментират с алтернативни методи за представяне за своя маркетинг. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за PowToon!

Споделете вашето мнение за PowToon

3
/ 5
Резюме на прегледа
PowToon в момента е прегледано с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.powtoon.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.thebalanceeveryday.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.brightcarbon.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.animiz.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.shoutmeloud.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно

Коментари за PowToon

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на PowToon? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за PowToon е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 11321 times. Последна актуализация на 2019-01-28 21:03:34 и е разгледана 11321 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 6 people liked this article. 5 от 6 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.17 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън