Vysor

описание
Vysor е безплатен софтуер, който ви позволява дистанционно да контролирате и разглеждате съдържанието на вашето устройство Android от удобството на платформа за настолни компютри ... прочетете повече.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
Unix андроид Браузър

10 най-добри алтернативи на Vysor

Безплатно

MyPhoneExplorer

КАКВО Е МОЯТ ТЕЛЕФОН EXPLORER? Представете си, че вашият компютър може да се използва за следене на мобилния ви телефон? Как бихте използвали PC клиент, който се свързва с вашия телефон?
Безплатно

MyMobiler

Приложението MyMobiler управлява вашето устройство Android чрез USB връзка или WiFi. Тя ви позволява да виждате вашето мобилно устройство дистанционно и да заснемате екрана или видеото.
платен

CopyTrans

CopyTrans е инструмент за управление на файловете на вашия iPhone или iPad чрез интерфейса на компютъра.
Freemium

Mobizen

Mobizen ще ви позволи да записвате геймплей от мобилния си телефон и да хвърляте телефона си на по-голям екран или друго съвместимо с Android устройство. Когато се стартира, можете безпроблемно да стартирате или спрете запис и да заснемате екрана.
Безплатно

Samsung SideSync

Windows XP: Windows Media Player 11 или по-нова версия; Windows 7, 8 OS (N или KN): Windows Media Feature Pack; "Медийният пакет с функции" е достъпен от началната страница на Microsoft (www.
платен

PhoneView

С PhoneView, можете да преглеждате, запазвате и отпечатвате всички ваши съобщения за iPhone и iPad, съобщения WhatsApp, гласова поща и други данни директно на вашия Mac. Запазете вашите SMS, iMessages и WhatsApp съобщения.
Безплатно

TeamViewer QuickSupport

TeamViewer QuickSupport е софтуерна програма, която позволява на предприятията да увеличат ефективността на своите групи за поддръжка на клиенти, като им предоставят достъп до инструменти, които улесняват бързо решаването на проблемите на клиента.
Безплатно

Appandora

Appandora е безплатен, но мощен iPod / iPhone / iPad / Android към софтуер за прехвърляне на компютър, който ви позволява да прехвърляте съобщения, дневници на повиквания, контакти, приложения, музика, снимки, видео и Ebook между компютри и вашите устройства iPod / iPhone / iPad / Android.
Безплатно

iPhoneBrowser

Основни детайли. Уеб връзки и подробности за фирмата. Издател, Google Code. Име, iPhoneBrowser. Начална страница, начална страница на iPhoneBrowser.
платен

Wondershare TunesGo

Wondershare TunesGo е едно решение за вас, за да поемете пълния контрол на вашето устройство iOS и Android. Вашият задължителен телефонен мениджър.
Филтърни платформи
Браузър (9)
Прозорци (6) \ t
macOS (4)
Android (4)
iOS (4)

Повече за Висор

Vysor е безплатен софтуер, който ви позволява дистанционно да контролирате и разглеждате съдържанието на вашето устройство Android от удобството на настолната платформа. Всичко, което може да се направи с Android, ако е било в ръцете ви, може да се направи чрез работния плот, когато използвате Vysor, за да свържете двете, което го прави чудесно за огледално съдържание по време на презентация или тестова фаза.

Плюсове на Vysor

Контролирайте Android от Desktop
Отдалечено отстраняване на грешки и тестване на приложения

Против на Vysor

Няма ясни минуси

Характеристики на Vysor

Дистанционно управление на Android чрез десктоп

Vysor Ревюта

от grex за Vysor на 2 април 2018 година
"Ако искате да контролирате устройството си с Android от настолния си компютър, Vysor е най-добрият начин да го направите. Ще можете да играете игри, да използвате приложения и да извършвате всякакви други дейности, които могат да се извършват директно чрез мобилния Android Това ви дава възможност да управлявате вашето устройство с Android с клавиатура и мишка, така че предлага ниво на контрол, което е трудно да се възпроизведе с жестове със сензорен екран.

Ако искате да можете да предлагате или получавате дистанционно съдействие с вашето устройство, можете да използвате модула Vysor Share, за да прегледате екрана на някой друг или да им дадете възможност да преглеждат собствения ви екран. Това улеснява бързо намирането на проблеми и решаването им, без потребителят да извършва ремонта.

Можете също да използвате функцията Vysor Share за тестване на приложения и софтуер за отстраняване на грешки чрез набор от специализирани устройства. Ако имате достъп до достатъчно устройства, за да създадете специална ферма на устройства, можете да използвате Vysor Share, за да контролирате всички тези устройства от един интерфейс. Това е много по-ефективно, отколкото използването на емулатор, тъй като знаете, че поведението на физическите устройства е много по-вероятно да отразява реалността, отколкото емулатор.

Създаването на софтуера на Vysor е доста просто. Първо, ще трябва да инсталирате приложението Vysor на вашето Android устройство. След това ще трябва да активирате USB отстраняването на грешки и инструкции за такъв процес могат да бъдат намерени онлайн за вашите различни устройства. След това изтеглете и инсталирайте разширението Vysor Chrome. Това е начинът, по който всъщност ще можете да преглеждате и контролирате какво се случва на устройството ви с Android от вашия работен плот. Ако използвате версия на операционната система Windows, ще трябва да изтеглите и инсталирате ABD драйвери, за да осигурите правилното използване на софтуера. След това ще сте готови да използвате софтуера.

Vysor е изключително малък софтуер, който използва много малко системни ресурси. Ползите, които носи, са на стойност всяка цена от гледна точка на пространство за съхранение и системна полезност. Инструментът е свободен за изтегляне и използване, така че никога няма да се наложи да плащате с действителни пари. С всички различни начини, по които Vysor може да помогне на разработчиците, той със сигурност е популярна опция за Android дистанционно управление и гледане.

Ако имате някакви проблеми със софтуера, което не е често срещано явление, вероятно ще намерите решение в различните форуми за поддръжка на софтуера. Повечето потребители смятат, че инструментът работи добре и много хора дори не мислят за това, след като синхронизира дейността на своите Android и PC. "
Чувствайте се свободни да представите вашето мнение за Vysor!

Споделете мнението си за Vysor

3
/ 5
Резюме на прегледа
Vysor в момента е прегледано с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.computertechplace.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : techwiser.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : play.google.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : community.canvaslms.com
or полезно или не е полезно
-1 души харесаха тази публикация.
Източник : airmore.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Vysor

Някакви полезни предложения в списъка на алтернативите на Vysor? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Vysor е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 11294 times. Последна актуализация на 2019-01-28 22:13:37 и е разгледана 11294 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 6 people liked this article. 5 от 6 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.17 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън