OpenDNS

описание
OpenDNS осигурява по-бърз и безопасен достъп до интернет за вашия дом или бизнес.
Категории
Рейтинг (5.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
Браузър

5 най-добри алтернативи на OpenDNS

Безплатно

Google Public DNS

Протоколът за система за имена на домейни (DNS) е важна част от инфраструктурата на мрежата, която служи като телефонен указател на интернет: всеки път, когато посещавате уебсайт, компютърът ви извършва DNS търсене.
Безплатно

OpenNIC

Организация на любители, които управляват алтернативна DNS мрежа, също осигурява достъп до домейни, които не се администрират от ICANN. Хората също питат какво е OpenNIC?
Безплатно

FoolDNS

Какъв е проблемът с проследяването и поведенческата реклама? Всеки път, когато отваряте уеб страница, всеки път, когато се показва банер, всеки път, когато пускате определен код, се раздава голяма част от информацията ви: не ги давате на уебсайта, който посещавате, а на други мрежи, които ги използват.
Безплатно

NxFilter

Най-доброто представяне. Не искате да забавяте мрежата, като инсталирате софтуер за мрежова сигурност. NxFilter е лек DNS филтър. Не предизвиква проблем с латентността във вашата мрежа.
Безплатно

Norton ConnectSafe

Norton ConnectSafe е безплатна услуга, която добавя ниво на сигурност към вашия компютър, лаптоп, таблет, игрална конзола или мобилно устройство. Програмата действа като първа линия на защита по време на сърфиране в интернет.
Филтърни платформи
Браузър (5)
macOS (3)
Прозорци (3) \ t
Unix (3)

Плюсове на OpenDNS

Домът на OpenDNS е лесен за инсталиране. Просто променете конфигурацията на маршрутизатора, за да използвате OpenDNS сървърите, конфигурирайте настройките за сигурност и сте готови.
Няколко версии на OpenDNS са достъпни безплатно. Просто се регистрирайте за услугата и можете да защитите домашната си мрежа.
OpenDNS прави сърфирането ви в интернет по-добро, като ускорявате резолюцията на DNS хоста и предотвратявате достъпа до известни лоши сайтове.

Против на OpenDNS

Използването на услуга като OpenDNS пренася целия трафик през мрежата OpenDNS. Тъй като осигуряват цялата резолюция на DNS хоста, това предоставя на OpenDNS пълна информация за цялата ви история на сърфиране в интернет.
Поради повишената сигурност, осигурявана от OpenDNS, потребителите могат да бъдат по-внимателни, когато сърфират в интернет и отиват на по-рискови сайтове.
Cisco поддържаше безплатното ценообразуване за версиите Home и Family от OpenDNS, но те можеха да се стремят да увеличат приходите чрез промяна на това в бъдеще.

Характеристики на OpenDNS

OpenDNS осигурява по-бързо и по-сигурно сърфиране в интернет с минимална конфигурация.
Позволява филтриране на съдържанието и черни списъци на домейни (отказ) по категории.
В категорията на блокираните можете да поставите в списъка с разрешени (разрешени) конкретни изключения от списъка в категорията.
Версията Home VIP ви позволява да поставяте в черния списък и в белия списък повече домейни, отколкото основната версия.
Например, версията на Семейството е предварително конфигурирана да блокира достъпа до сайтове за възрастни.
OpenDNS осигурява отчитане на използването на мрежата, включително посетени домейни.

Отзиви на OpenDNS

от grex за OpenDNS на 7 март, 2018
"OpenDNS предоставя по-бърз и по-безопасен интернет за домашните и бизнес потребителите. Той също така осигурява начин за блокиране на достъпа до сайтове чрез филтриране на съдържание.

Неотдавна OpenDNS бе закупена от Cisco, а свързаните с бизнеса услуги бяха преименувани на Cisco Umbrella. За домашния потребител OpenDNS остава същата безплатна услуга, каквато винаги е била.

Решението OpenDNS е лесно за инсталиране. Просто се регистрирайте за услугата и след това посочете DNS конфигурацията на маршрутизатора, за да сочи към сървъра (овете) на OpenDNS. Конфигурирайте вашия рутер като DNS сървър на вашата мрежа и натиснете промените чрез Dynamic Host Control Protocol (DHCP) към вашите клиенти и вие сте готови. Сега всички устройства във вашата мрежа използват OpenDNS сървърите за бърза и сигурна RFC-съвместима DNS резолюция.

DNS сървърите предоставят на устройства като компютъра си "приятелско име към IP адрес", което устройството ви трябва да комуникира в интернет. OpenDNS осигурява по-бърз интернет опит чрез маршрутизиране на всички DNS-заявки, генерирани от клиенти от мрежата ви, директно на техните високопроизводителни DNS сървъри, което подобрява времето за реакция и ускорява сърфирането ви.

OpenDNS осигурява и по-безопасно сърфиране в интернет, тъй като те блокират трафика до известни фишинг и опасни сайтове. Филтрирането на съдържанието също е опция, за да попречи на потребителите да имат достъп до неща, които не би трябвало.
Чувствайте се свободни да изпратите своето мнение за OpenDNS!

Споделете мнението си за OpenDNS

3
/ 5
Резюме на прегледа
OpenDNS в момента е преглеждано с 1 мнения.

Като цяло, това е комбинирана оценка от 5.00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : techparents.net
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : developercoach.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techpowerup.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.actonline.ws
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.opennic.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.androidpolice.com
or полезно или не е полезно

Коментари относно OpenDNS

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на OpenDNS? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за OpenDNS е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 10793 times. Последна актуализация на 2019-01-28 23:05:41 и е прегледана 10793 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 7 people liked this article. 6 от 7 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.29 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън