SD Maid

описание
SD Maid е идеалният начин да поддържате мобилното си устройство в оптимална форма, като го почиствате от всички стари данни, които затрупват работата. Вътре в приложението ще намерите редица разширени инструменти, които ще ви помогнат да следите файловете и приложенията си.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
андроид

8 най-добри алтернативи на SD Maid

Безплатно

BleachBit

Когато компютърът ви се напълни, BleachBit бързо освобождава дисково пространство. Когато информацията ви е само ваш бизнес, BleachBit пази личната ви информация. С BleachBit можете да освободите кеш, да изтриете „бисквитките“, да изчистите интернет историята, да изтриете временни файлове, да изтриете журнали и да изхвърлите боклука, за който не сте знаели, че е там.
Freemium

Glary Utilities

Официалният сайт на Glary Utilities.
Freemium

Майстор по почистването

Някои потребители се кълнат в това, някои го наричат ​​прославено змийско масло, което причинява повече вреда, отколкото полза. Това може да се каже за всяко змийско масло, но каква конкретна марка змийско масло може да се похвали с почти един милиард сваляния по света?
платен

Auslogics BoostSpeed

Auslogics BoostSpeed: Настройте компютъра си за максимална производителност! , * Безплатен пробен период ви позволява да изчистите нежеланите файлове, да активирате няколко инструмента за ускоряване на живо и да стартирате всеки един от 18-те приложения от All Tools веднъж.
Безплатно

Greenify

Greenify е мобилно приложение, което ви дава по-голям контрол върху използването на захранването на устройството ви с Android, което ви позволява да получите много повече километри от живота на батерията, без да се налага непрекъснато да го включвате в зарядното устройство.
Безплатно

PrivaZer

Задълбочено почистване. на вашия компютър и устройства за съхранение. Интелигентно презаписване: PrivaZer автоматично разпознава типа на устройството за съхранение и адаптира алгоритмите за презаписване към носителя за съхранение (магнитен диск, SSD и т.н.).
платен

jv16 PowerTools

jv16 PowerTools е страхотен софтуер за PC System Utilities, предназначен да направи компютъра ви по-бърз и по-гладък по измерим начин.
Безплатно

Wise Disk Cleaner

Чисти джонки на браузъри, премахване на боклуци и безполезни файлове на Windows и дефрагментиране на диска. Wise Disk Cleaner може да изтрие тези ненужни файлове на вашия твърд диск, за да освободи дисковото пространство и да накара компютъра ви да работи по-бързо.
Филтърни платформи
Браузър (7)
Прозорци (7) \ t
Android (3)
MacOS
Unix
Функции на филтъра
Почистващ препарат (4)
Оптимизатор (3)
Оптимизатор на компютъра (2)
Регистър (2)
Почистващ регистър (2)
Премахвател (2)
Система за почистване (2)
Чистачки (2)
бустер
чист
Промяна на компютъра
Disk Cleaner
Disk Wiper
гума
Почистващо устройство с твърд диск
Нараства
Увеличете производителността на компютъра
Нежелана почистваща машина
Премахване на нежелана поща
памет
Opimize
оптимизирам
Космическо почистване
Диагностика на системата
System Optimizer
Настройка на системата
Temp Cleaner
Tweaker

Плюсове на SD Maid

Премахва неизползваните данни
Оптимизира скоростта

Против на SD Maid

Ограничена безплатна версия

Характеристики на SD Maid

Лесно управление на файлове и приложения
Оптимизиране на съхранението

SD Maid Ревюта

от grex за SD Maid на 2 март, 2018
„Няма мобилно устройство е перфектно и много хора, които са използвали компютри в миналото, трябваше да се справят с някои проблеми, които възникват, след като системата достигне определена възраст. Някои от тези проблеми включват претрупани кешове, външни скрити файлове, фрагментирано съхранение и много други проблеми, свързани с данните. С SD Maid лесно можете да решите много от най-често срещаните проблеми, които попадат в тази категория.

Почти всяка дейност, която изпълнявате на мобилното си устройство, оставя някаква следа под формата на данни. Когато дадено приложение не успее, създава доклад за сривове. Когато приложенията се изпълняват както трябва, системните журнали се създават, за да потвърдят правилната функционалност. Приложенията, които сте изтеглили и изтрили, често оставят файлове, които остават скрити в системата, след като приложението е изтрито. Всеки път, когато се създаде една от тези ненужни данни, тя забавя системата малко повече и заема малко повече място, което може да бъде заето от нещо важно. SD Maid може да намери всички тези ненужни файлове и да ги премахне изцяло.

Има редица силно разширени функции, които ще получите с пълната версия на SD Maid. Файловият изследовател ще ви даде възможност да разглеждате цялото съдържание на вашето устройство, като същевременно ви позволява да манипулирате тези файлове. Можете автоматично да търсите външни файлове и системата дори ще намери дублиращи се файлове, така че да не се губи място. Можете също да търсите конкретни файлове чрез много различни показатели, включително датата, създадена, съдържанието и името на файла. Ще имате достъп до цялостно обобщение на хранилището във вашето устройство и ще можете да дефрагментирате всички бази данни за по-нататъшно оптимизиране на съхранението.

Много други помощни програми за поддръжка на хардуер предлагат същата функционалност, която ще намерите в SD Maid, но това приложение включва една функция, която я отличава от останалите. Разделът на софтуера, наречен "AppControl", ви позволява да поемете пълен контрол над всяко приложение, което е инсталирано на устройството. Ако устройството е вкоренено, можете дори да поемете контрола върху приложенията по подразбиране.

Като дефрагментирате основната база данни за съхранение на вашето устройство, ще имате достъп до по-използваемо свободно пространство и възможно най-високата скорост от вашия хардуер. Софтуерът ще ви покаже и кои файлове на устройството ви са най-големи, така че можете да изберете между запазването им, изтриването им или архивирането им. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за SD Maid!

Споделете мнението си за SD Maid

3
/ 5
Резюме на прегледа
SD Maid в момента са прегледани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.insidetheapp.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.androidpit.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.thelatenightlogic.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : play.google.com
or полезно или не е полезно

Коментари за SD Maid

Имате ли някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на SD Maid? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за SD Maid е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 3374 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 02:37:32 и е прегледана 3374 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 7 people liked this article. 6 от 7 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.29 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън