Rufus

описание
Rufus е софтуер, който ви позволява да преобразувате преносимо устройство, като флаш-памет или други USB устройства, в зареждащ диск, който може да се използва за различни цели ... прочетете повече.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
Windows Браузър MacOS Unix

7 най-добри алтернативи на Руфус

Безплатно

UNetbootin

UNetbootin е програма за създаване на живи зареждащи USB устройства. Името на софтуера е съкращение от Universal Netboot Installer и най-широкото му използване е създаването на стартиращи версии на Linux дистрибуции на USB устройство.
Безплатно

офорист

Защо Etcher? Тук, в resin.io имаме хиляди потребители, които работят чрез нашия процес на започване и доскоро бяхме притеснени от стъпките, които включваха изгарянето на SD карта.
Безплатно

LinuxLive USB Creator

LinuxLive USB Creator е безплатен софтуер с отворен код за Windows. Тя ще ви помогне при пътуването ви с Linux. За вас, LiLi създава преносим, ​​стартиращ и виртуализиран USB стик, работещ под Linux.
платен

UltraISO

Файловете за CD изображения се създават лесно с UltraISO. Дублирайте дискове на CD изображение, създайте стартиращи компактдискове и аудио CD образи - и UltraISO също обработва DVD файлове с изображения.
Freemium

WinToFlash

WinToFlash е мощно приложение за създаване на стартиращи USB устройства с милиони доволни потребители по целия свят. Инсталирайте Windows от стартиращ USB на всяко устройство.
Безплатно

SARDU

Тогава SARDU MultiBoot Creator PRO позволява например всички Linux дистрибуции, получени от ISO, да не се поддържат по естествен начин като версии i386 или локализирани версии.
платен

FlashBoot

FLASH VENDOR, FLASH МОДЕЛ, VID, PID, CHIP VENDOR, ЧИП МОДЕЛ, MEMORY CHIP, SIZE (GB), UTILS. продукт, Udisk2. 0, 1234, 5678, SSS (Solid State System), UDISK2.
Филтърни платформи
Браузър (6)
Прозорци (6) \ t
Unix (3)
macOS (2)
Функции на филтъра
ботуш
Bootable USB Creator
Създайте Bootable USB
генератор
Инсталирайте OpenSUSE
Инсталирайте Slackware
Инсталирайте Ubuntu
Linux Mint
USB ключ на живо
PCLinuxOS
Slackware
USB ключ
Ubuntu

Повече за Руфус

Rufus е част от софтуера, който ви позволява да трансформирате преносимо устройство, като флаш устройство или други USB устройства, в зареждащ диск, който може да се използва за различни цели. Ако трябва да извършите някаква работа на система, която няма инсталирана операционна система, това е един от най-добрите начини да го направите. Може да се използва и за управление на помощни програми на ниско ниво в системата и работи като метод за флаш фърмуер от DOS.

Плюсове на Руфус

Simple Utility
Много опции

Против на Руфъс

Няма очевидни негативи

Характеристики на Руфус

Създайте USB зареждащи устройства

Прегледи на Руфус

от grex за Руфъс на 2 април 2018 година
"Руфус ви помага да възстановите системата, когато нещо се обърка и има много потенциални приложения извън тази основна функция. Идеята е, че можете да създадете стартираща флаш памет, която работи със същата операционна система като основната ви система, така че ако това Системата някога слиза, можете да използвате стартиращата флаш памет, за да я поправите.Това често ще ви позволи да стартирате системата в System Recovery Mode или Safe Mode, и двете от които ще направят лесно да се определи какъв проблем е възникнал.

В някои случаи системата ви може да не е възстановима, така че наличието на стартиращо устройство, създадено от Rufus, ще ви помогне да възстановите системата от пълен архив, ако преди това сте го създали отделно. Това е много полезно за много хора, които вече не разполагат с оптични устройства, инсталирани в техните системи. Най-дълго време стартиращите дискове бяха направени с дискети, а след това бяха направени с компактдискове. За щастие, ще мине доста време, преди физическите системи да спрат да използват USB портове, така че зареждащото устройство на USB устройство за съхранение е идеалният начин да запазите системата си защитена от проблеми.

Потребителският интерфейс за Rufus е ефективен и ясен, така че може лесно да се използва от всеки, който има опит в софтуера. Когато за първи път инсталирате и стартирате софтуера, той ще търси свързани устройства, които могат да се използват за създаване на стартиращо устройство. Той автоматично създава устройство с схема на дял, който работи в стандартен формат на Windows, но има и други схеми, които можете да използвате. Той създава меню на файловата система на базата на формата на USB устройството и операционната система и работи с формати FAT, FAT32, exFAT, UDF и NTFS.

Има различни опции, които можете да персонализирате, когато създавате USB зареждащо устройство. Можете да избирате от няколко размера и формата на клъстера и можете да създадете диск, който е кодиран с FreeDOS или класическия MS-DOS. Можете също да използвате софтуера, за да създадете записващ диск в ISO формат.

Когато използвате Rufus, той автоматично ще преформатира вашето USB устройство. Това означава, че всичко на устройството ще бъде изтрито, затова се уверете, че сте направили резервно копие на нещо важно на диска. Инструментът е малък и високоефективен и използва почти никакви системни ресурси, за да свърши своята работа. Друго голямо нещо за Руфус е, че USB устройството все още може да се използва за съхраняване на данни, след като е форматиран със стартиращия дял. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Руфъс!

Споделете мнението си за Руфус

3
/ 5
Резюме на прегледа
Rufus в момента са прегледани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techspot.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.disk-partition.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : en.wikipedia.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : rufus.akeo.ie
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : tweakers.net
or полезно или не е полезно

Коментари за Руфус

Някакви полезни предложения в списъка на алтернативите на Руфус? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Руфъс е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 21948 times. Последно е актуализирано на 2019-01-28 23:58:49 и е прегледана 21948 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 24 people liked this article. 21 от 24 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.38 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън