Pluralsight

описание
Pluralsight е система за управление на обучението (LMS), която помага на начинаещите професионалисти да научат основите на търговията и да позволят на утвърдените професионалисти да разширят своите умения.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
платен
платформи
Браузър

16-те най-добри алтернативи на Pluralsight

Freemium

Codecademy

Научете се да кодирате интерактивно, безплатно. Въведете търсенето си в полето над „Направете уебсайт“ Графиката на кодовата карта на картата. Направете уебсайт.
Безплатно

Хан Академия

Khan Academy предлага онлайн инструменти, които помагат на учениците да научат за различни важни учебни предмети. Инструментите включват видео, упражнения за упражнения и материали за инструктори.
Freemium

Корсера

Coursera е онлайн платформа за обучение, която осигурява безплатни и евтини курсове за колеж. Курсовете се предлагат от големи университети в много части на света.
платен

Udemy

Udemy е онлайн платформа за обучение с широк спектър от класове за изследване.
платен

Линда

Това е приложение за видео обучение за фирми и физически лица, които трябва да предложат подробности на други, които може да не са в състояние да бъдат на едно и също място. Има и видеоклипове, които предлагат инструкции за ежедневни задачи, които трябва да изпълните вкъщи или във вашия бизнес, което изглежда трудно да се намерят онлайн.
платен

Udacity

Udacity за мобилни устройства. Безплатни курсове от водещи специалисти. Вече е налице в App Store и Google Play ™. Икона ios бял ios Икона Android бял Android. Udacity за мобилни устройства.
Freemium

Виртуална академия на Microsoft

Изградете своите умения и напреднете в кариерата си. Виртуалната академия на Microsoft (MVA) предлага безплатно обучение по ИТ за разработчици, ИТ професионалисти, специалисти по данни и студенти.
Freemium

Код училище

модератор: Моля, свържете се с нас в Support, ако желаете да предложите това! HTTPS: // подкрепа. codeschool. com / help / contact-feedback И така, какво ще кажеш за създаването на приложение, което да използва Code School на android?
Безплатно

EDX

Достъп до 1600 безплатни онлайн курса от над 100 водещи институции, включително Харвард, MIT, Microsoft и др. Присъединете се към 12 милиона членове. Вземете безплатна онлайн класа днес.
платен

Къща на дърво

Изграждане на приложение. Това е мястото, където да научите как да създавате приложения. Ще научите езика, инструментите и необходимите концепции, за да получите приложението си от вратата. Първи стъпки · Бизнес функция.
платен

CBT Nuggets

CBT Nuggets е видео-базирана платформа за електронно обучение за ИТ специалисти. Той е достъпен както от настолен браузър, така и от мобилни устройства. Обучаемите плащат месечно, полугодишно или годишно, с отстъпки за многогодишни споразумения.
Freemium

SkillShare

Skillshare е портал за широк кръг онлайн класове с курсове, предлагани в редица дисциплини.
Freemium

дървен философ

Добре дошли в началната страница на Egghead. Казвам се Джонатан Колдуел и в края на 80-те започнах да пиша игри за компютъра ZX Spectrum. Няколко бяха публикувани, най-известните от които вероятно бяха Egghead и Egghead на Rescue, които се появиха на Crash powertapes през 1990 година.
Безплатно

Сезам отвори се

Сезам отвори се. OpenSesame е програма за създаване на експерименти за психология, неврология и експериментална икономика. Последната стабилна версия е 3. 1. 9 Jazzy James, издаден на 19 август 2017 г. (бележки към изданието).
Безплатно

Codewars

CodeWars Начало · Намерете събитие · Какво е CodeWars?

Lynda.com

(7) C ++ · (2) Cake Software · (5) CakePHP · (1) Cakewalk · (24) Camera Raw · (2) CameraTracker · (10) Camtasia · (9) Canon · (1) Canva · (2) Платно · (25) Запленява.
Филтърни платформи
Браузър (14)
Web (12)
Android (9)
iOS (8)
Прозорци (3) \ t
macOS (2)
Unix (2)
tvOS

Плюсове на Pluralsight

Добре се различава както за физическите лица, така и за собствениците на големи предприятия
Оценките на уменията ви помагат да следите напредъка си
Учебните пътеки са чудесен начин да насочите ученето си

Против на Pluralsight

Учебният план се ограничава до технологични области
Абонаментната такса е скъпа в сравнение с голяма част от конкуренцията

Характеристики на Pluralsight

Широка гама от курсове, обхващащи едни от най-търсените технологии
Достъп до учебни материали на повечето съвременни електронни устройства
Получете помощ от живи експерти, които работят в тази област

Pluralsight Ревюта

от grex за Pluralsight на 2 март 2018
Онлайн приложенията за обучение са тези десетки, но Pluralsight се откроява от останалите чрез стесняване на фокуса си върху някои от най-търсените кариери в областта. Специализацията им е в компютърните науки, а учебната им програма обхваща всичко от разработката на софтуер. и управление на данни за ИТ услуги и компютърна сигурност Ако търсите високоплатена кариера в технологичната индустрия, вероятно ще намерите учебната програма, която ви подхожда в каталога Pluralsight.

Предимството на онлайн платформите за обучение е, че те позволяват на учениците да учат със собствено темпо, а Pluralsight е оптимизирана за професионалисти, които искат да разширят своите умения в дадена област. Тяхната платформа ви позволява да учите, където и да се намирате, и в какъвто и да е формат, който е най-удобен за вас. Приложенията за таблети и телефони ви позволяват да тренирате мозъка си в движение с широка гама упражнения, докато копието на приложението за компютри и телевизионни устройства за стрийминг ви дава достъп до поточно съдържание. Потребителите на компютри могат също да изтеглят курсове, за да гледат, когато сте офлайн. Като цяло създава безпроблемна екосистема, където напредъкът ви следва във всичките ви основни устройства.

Докато учениците са свободни да вземат и следват каквито и да са курсове, достъпни за тях, подобен път може да бъде неструктуриран и преобладаващ. Ето защо Pluralsight е начертал редица курсове, които създават плавен преход във всяко поле от фундаментални до по-висши концепции. Следването на тези следи означава, че никога няма да останете зад гърба си и ако покривате концепции, с които вече сте запознати, винаги можете да пропуснете напред. Това допълнително се допълва от еталони, които ви позволяват да анализирате вашите способности в определен набор от умения и съответно да коригирате обучението си. Много от тези оценки се състоят от само 20 въпроса и отнемат малко повече от пет минути. Ако попадате зад кривата във вашия клас, на разположение са наставници на живо, които да ви помогнат да преминете през грубата и да получите по-добро усещане за материалите на урока.

Плуралсайт не е само за индивиди. Тя може да се използва и от собственици на малки предприятия или корпорации, за да подобри ефективността на техните служители. PluralSight каналите позволяват на професионалистите да подчертават конкретно съдържание и да насочват своите служители към него, а богатството от практически тестове може да ви помогне да се уверите, че вашият член на екипа е на път да премине сертификати, към които може да работи. За собствениците на големи предприятия, Pluralsight може дори да ви помогне да установите слабости в офиса. Анализът на уменията на Pluralsight за напреднали може да ви помогне да оцените по-добре силните и слабите страни на отделните членове на екипа и групата като цяло и по-добре да ги насочите към обучението, от което се нуждаят, за да изтласкат вашето предприятие на следващото ниво. От там можете да проследите ангажираността им и да се уверите, че всички остават на пистата. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Pluralsight!

Споделете мнението си за Pluralsight

3
/ 5
Резюме на прегледа
Pluralsight в момента е преглеждан с 1 мнение.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : medium.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.pluralsight.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.youtube.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.trustpilot.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.pluralsight.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.pluralsight.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Pluralsight

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Pluralsight? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Pluralsight е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 2782 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 00:02:33 и е разгледана 2782 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 7 people liked this article. 6 от 7 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.29 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън