Notepad ++

описание
Notepad ++ е преносим и мощен редактор на кодове. Програмата може да бъде изтеглена на USB стик и не е необходимо да бъде поставяна в потребителска система. Това е безплатно приложение, което се използва от разработчиците от цял ​​свят за писане на сложни линии на код.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Безплатно
платформи
Windows Браузър

22 най-добри алтернативи на Notepad ++

Freemium

Възвишен текст

Sublime Text е текстов редактор, предназначен за използване от програмисти и програмисти. Той е лек, мощен и много регулируем.
Безплатно

атом

Atom може да бъде новото дете на блока, що се отнася до софтуер за текстов редактор, но носи със себе си редица спретнати нововъведения и функции, които могат да улеснят живота на професионалните програмисти и любители.
Безплатно

NetBeans

Можете да добавяте или премахвате пакети по-късно, като използвате IDE's Plugin Manager (Tools | Plugins). HTML / JS, PHP и C / C ++ NetBeans пакети включват Java Runtime Environment и не изискват отделна инсталация на Java.
Безплатно

Gedit

gedit е многофункционална текстова редакторна платформа с функции като интернационализиран текст, отмяна / повторение, печат, ревертиране на файлове, осветяване на синтаксиса и поддръжка на преглед за печат и много други.
Безплатно

Код на Visual Studio

При разработването на софтуер или уеб приложение е абсолютно необходимо да разполагате с инструмент за редактиране, който може да ви помогне в създаването на подходящ работен процес, оптимална организация и също така да осигурите приятелско и привлекателно работно място.
Безплатно

Geany

Подобряване на поддръжката на откъси (визуални индикатори и др., Thomas Martitz). Подобряване на CLI аргумента за помощ. Добавете функцията "Затваряне на документи вдясно".
Безплатно

Скоби

Скоби е инструмент за проектиране на текстов редактор, направен за разработчиците от предния край и уеб дизайнерите, които да използват точно в браузъра. Софтуерът предлага някои инструменти за тези, които се нуждаят от напътствие по време на процеса на проектиране.
Безплатно

Студио Aptana

Изграждане на уеб приложения бързо и лесно с помощта на водещата IDE на индустрията. Aptana Studio използва гъвкавостта на Eclipse и я фокусира в мощен двигател за уеб разработки.
платен

TextMate

Независимо дали сте програмист или дизайнер, производството на код и маркиране е упорита работа. Без редактор, посветен на задачата, той често е тромав, преобладаващ и повтарящ се.
Безплатно

Notepad2

Notepad2. Текущо издание: Версия 4. 2. 25. Версия за разработка: 5.
платен

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver е индустриален стандарт, когато става въпрос за софтуер за уеб дизайн. Програмата позволява на потребителите да създават атрактивни сайтове с огромна библиотека от инструменти.
Безплатно

Комодо Редактиране

Komodo Edit е прост, полиглот редактор, който осигурява основната функционалност, от която се нуждаете за програмиране.
Безплатно

TextWrangler

TextWrangler. TextWrangler е универсален текстов и кодов редактор за macOS, базиран на същата всепризната технология и потребителски интерфейс като BBEdit, водещ професионален HTML и текстов редактор.
платен

еспресо

Предоставяйки повече от 23 000 дигитални медийни ресурса за всички предмети в рамките на Фондацията до Key Stage 2, Discovery Education Espresso е седмична актуализираща, обучена услуга, която може да се използва гъвкаво в рамките на уроците, за да отговаря на всеки стил на преподаване.
платен

EmEditor

EmEditor е бърз, лек, но разширяем, лесен за използване текстов редактор за Windows. Налични са както 64-битови, така и 32-битови сборки! ZDNet. Ед Бърнет е на име EmEditor - най-бързият текстов редактор в света.
Безплатно

Microsoft Expression Web

Expression Web е пълнофункционален професионален инструмент за проектиране, разработване и публикуване на непреодолими, богати на функции уебсайтове, които отговарят на уеб стандартите.
платен

TextPad

TextPad е награден текстов редактор за Windows. Изтеглете безплатно копие за оценка, за да откриете мощните функции, които незабавно ще увеличат производителността ви.
Freemium

NoteTab

Това е универсален текстов редактор, популярна заместител на Notepad и блестящо бърз HTML редактор. ЗабележкаТаба става по-добра за по-малко време. Опитай!
платен

BBEdit

BBEdit е водещият професионален HTML и текстов редактор за Macintosh. Специално изработен в отговор на нуждите на уеб авторите и разработчиците на софтуер, този всепризнат продукт осигурява изобилие от висококачествени функции за редактиране, търсене и манипулиране на текст.
Безплатно

TextEdit

Софтуер за редактиране на текст. От Core Software Solutions: TextEdit е прост и лесен за използване текстов редактор за Windows, който ви позволява да преглеждате и редактирате HTML, CSS, JavaScript, PHP, PERL, SQL, Delphi, C, C ++ и други езикови изходни кодове.
платен

EditPlus

EditPlus е опростена, по-стара платформа за разработване на код, която се разработва от 1998 г. В момента е на версия 4. 2 и поддържа поддръжка за съвременни езици за програмиране, както и за стари работни коне.
платен

SlickEdit

SlickEdit е междуплатформен, многоезичен редактор на кодове, който дава възможност на програмистите да кодират на над 40 езика на 7 платформи.
Филтърни платформи
Браузър (18)
Web (17)
macOS (15)
Прозорци (14) \ t
Unix (10)
Функции на филтъра
Редактор (4)
Текстов редактор (4)
Процесор (2)
Текст (2)
Word Processor (2)
създател
развитие
Редактиране на текст
Търсач на изрази
Маркирайте Синтаксис
Маркер
IDE
IDE Tool
Синтаксис
дума
Word Editor
писател

Плюсове на Notepad ++

Безплатно за изтегляне
Работи от USB стик
Заема малко място, ако е инсталирано локално

Против на Notepad ++

Непривлекателен интерфейс
Може да е трудно да се намерят конкретни приставки

Характеристики на Notepad ++

Напишете код в повече от 50 програмни езика
Редакторът проверява и коригира кода
Автоматично завършване и автоматично отстъпване за ускоряване на процеса на кодиране

Notepad ++ ревюта

от grex за Notepad ++ на 2 март, 2018
Notepad ++ е редактор на звезден код, който е безплатно приложение с отворен код за множество платформи. Програмата може да бъде изтеглена от официалния сайт и може да бъде поставена на USB стик за преносимост. 32-битова и 64-битова версия, инсталационният пакет се зарежда бързо и е само на 2.7MB.Това е написано на езика за програмиране C ++. За разработчиците е удобно да разполагат с преносим редактор, който да използват при сътрудничество с други членове на екипа.

След като програмата бъде инсталирана, потребителят ще бъде поканен да го стартира за първи път. Те ще бъдат посрещнати с прост интерфейс. Някои потребители се оплакаха, че потребителският интерфейс не е много привлекателен, но изглежда, че не става въпрос за тази програма. Става въпрос за функционалност и полезност. Той има много спартански обжалване, което не отклонява потребителите от фокусирането върху писането на код.

В горната част на редактора има ясна лента с инструменти. Там потребителите ще намерят опции за създаване на нов документ, затваряне на отворени прозорци, копиране и поставяне на код и отмяна на грешки. Въпреки че редакторът има минималистичен дизайн, тук има достатъчно функционалност, за да задоволи най-придирчивия разработчик.

Потребителите могат да участват в разработването на софтуера благодарение на природата си с отворен код. Те могат да го преведат на повече езици, нещо като Notepad ++ стойности, или да изпращат доклади за грешки и поправки. Те могат да помогнат за осигуряване на онлайн поддръжка на други потребители. Потребителите могат дори да създават свои собствени теми и приставки за редактора. Всичко това се насърчава от екипа за развитие.

Докато редакторът е предназначен за използване в Windows, има версии за Linux и Unix. Също така е възможно да пренесете програмата към MacOS. Програмата поддържа повече от 50 езика за кодиране. Той автоматично ще изпълни думи и функции и ще използва функции като автоматично отместване, за да направи процеса на кодиране по-бърз.

Докато положителните резултати са значителни, негативите включват много елементарен интерфейс. Управлението на плъгини също може да се управлява по-добре. Много е трудно да търсите конкретни приставки. Процесът отнема много време и е разочароващ.
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Notepad ++!

Споделете вашето мнение за Notepad ++

3
/ 5
Резюме на прегледа
Notepad ++ понастоящем е прегледан с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.elegantthemes.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techrepublic.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.techrepublic.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.accuratereviews.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : itstillworks.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : linustechtips.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Notepad ++

Всякакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Notepad ++? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Notepad ++ е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 17366 times. Последна актуализация на 2019-01-29 05:55:58 и е разгледана 17366 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 46 people liked this article. 37 от 46 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.02 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън