Tunngle

описание
За най-дълго време не беше възможно да се играят онлайн игри с други хора. Ако искате да играете в мултиплейър, трябва да се присъедините лично към приятелите си и да играете на една конзола с множество контролери ... прочетете повече.
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
Windows Браузър

8 Най-добри алтернативи на Tunngle

Freemium

Evolve

Evolve е софтуерна програма, която можете да изтеглите на вашия компютър, която действа като социална платформа за игри на компютъра. Интерфейсът ви позволява лесно да играете хиляди игри и ви предлага няколко социални инструменти, които ви позволяват да се свържете с други геймъри.
Безплатно

SoftEther VPN

Той виртуализира Ethernet чрез софтуерно изброяване. SoftEther VPN Client реализира виртуален мрежов адаптер, а SoftEther VPN сървъра изпълнява Virtual Ethernet Switch.

Hamachi

Hamachi е VPN услуга, съобразена с уникалните нужди на собствениците на фирми.
Безплатно

Freelan

Вие контролирате. Защо бихте се доверили на затворен, патентован софтуер с най-чувствителните си данни? Freelan е с отворен код и напълно безплатно. Вие знаете всичко за неговите вътрешни части и неговия изходен код.
Безплатно

Radmin VPN

Free Radmin VPN ви позволява безопасно да свържете компютри, разположени зад защитни стени. Играйте мрежови игри през интернет, без ограничения за броя на играчите.
Freemium

Remobo

Remobo е приложение за социални компютърни мрежи.
Безплатно

Wippien

Свободен p2p VPN софтуер - създайте лична p2p мрежа с приятели от вашия списък с контакти.
Безплатно

DynVPN

DynVPN. Начало · Научете повече · Първи стъпки · Изтегляне · Лиценз · Контакт · Табло · Вход · Регистрация.
Филтърни платформи
Браузър (7)
Прозорци (4) \ t
macOS (4)
Unix (3)
Web (2)
IOS
андроид
Функции на филтъра
Модел за съответствие
Връзка
създавам
Създаване на връзка
Функции за експортиране на данни
LinkedIn Integration
управлявам
мрежа
Интеграция с Outlook
P2p комуникация
Peer To Peer
Мощно търсене на кандидати

Повече за Tunngle

За най-дълго време не беше възможно да се играят онлайн игри с други хора. Ако искате да играете в мултиплейър, трябва да се присъедините лично към приятелите си и да играете на една конзола с множество контролери. Въпреки това, светът на видео игрите е мигрирал онлайн, точно както повечето неща в съвременния свят, а сега хората искат да могат да играят любимите си игри с играчи от цял ​​свят. Благодарение на силата на Tunngle , това вече е опция. Tunngle е виртуална частна мрежа или VPN, инструмент, който ви позволява да свържете вашата конзола или компютър с други мрежи по целия свят, за да можете да играете с никого.

Плюсове на Tunngle

Международен LAN игри
Анонимен геймплей

Против на Tunngle

Комплексна настройка

Характеристики на Tunngle

Специализиран VPN за игри

Ревюта на Tunngle

от grex за Tunngle на 31 март, 2018
"Настройката за този софтуер е доста сложна, особено за тези, които имат малък или никакъв опит със сложни части от софтуер. Ще трябва да създадете акаунт за системата и има някои допълнителни софтуерни драйвери, които ще трябва да бъдат Това ще гарантира, че всичко ще функционира както трябва без хълцане или сривове.Можете да настроите софтуера с един от няколко режима, който или ще инсталира всичко с настройките по подразбиране и конфигурации, или ще ви позволи да зададете персонализиран. инсталационен процес, който ще инсталира допълнителни драйвери и жизненоважни елементи от софтуера.

След като инсталационният процес приключи, ще бъдете помолени да рестартирате компютъра. След това можете да използвате софтуера, за да създадете профила си или да използвате съществуващия си профил, за да влезете. На платформата Tunngle има вече огромна общност от потребители и можете да използвате софтуера, за да се присъедините към игрални мрежи, базирани на играта, която искате да играете с други. Можете също да създадете нови приятели, като въведете чат стаи, които са насочени към вашите специфични интереси.

Всяка игра, която може да искате да играете, идва с VPN, която е посветена на тази игра и на тази игра. Можете да изпращате съобщения през мрежите чрез интегрирания модул за съобщения на софтуера, който е отличен начин да срещнете нови приятели в игрите. Атрактивен потребителски профил може да постигне същата цел.

Повечето хора, които биха искали да използват този софтуер, вероятно нямат никакъв опит в използването на този вид инструмент, но софтуерът е достатъчно прост, че всеки, който е инсталирал някакъв софтуер в миналото, не трябва да има проблеми. Въпреки това, тези, които имат напреднал опит, могат да се възползват от опциите за персонализиране по време на процеса на инсталиране. Тези персонализации включват различни кожи и различни звукови сигнали.

Ако искате да можете да играете вашата локална мрежа или LAN, игри с никого по целия свят, без значение колко са далеч от вас, тогава Tunngle е най-добрият вариант. Ако искате да използвате софтуера само като система за чат, за да можете да се свържете с приятели извън страната, можете да го направите. Софтуерът е достатъчно лек, за да се избегне забавянето на вашата система, а потребителският интерфейс е много интуитивен. Изглежда няма никакви значителни грешки или грешки в софтуера. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за Tunngle!

Споделете мнението си за Tunngle

3
/ 5
Резюме на прегледа
Tunngle в момента са преглеждани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.freewarefiles.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : footyntech.wordpress.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.filecluster.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.download3k.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : fl1ppy.com
or полезно или не е полезно
1 човек хареса тази публикация.
Източник : www.download82.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Tunngle

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Tunngle? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Tunngle е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 72646 times. Последна актуализация на 2019-01-29 06:59:12 и е прегледана 72646 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 11 people liked this article. 9 от 11 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на звезда с рейтинг 4.09 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън