Microsoft Publisher

описание
Microsoft Publisher е софтуерно решение за настолни издания, разработено от Microsoft. Той е част от пакета програми на Microsoft Office, заедно с Word, Excel, Outlook и PowerPoint.
Категории
Рейтинг (4.00)
платформи
мрежа

8 най-добри алтернативи на Microsoft Publisher

Безплатно

Scribus

Scribus 1. 5. 1 освободен. [14 февруари 2016] Екипът на Scribus с удоволствие обявява пускането на версията за разработка Scribus 1. 5.
платен

Adobe InDesign

От 1999 г. насам огромният набор от приложения на Adobe доставя на дизайнерите InDesign, фокусиран издател за настолни компютри. Сред основните приложения на софтуера са проекти за печатни медии, като плакати и периодични оформления.
Впечатлете приятелите, семейството, клиентите и сътрудниците си с творческия ръб, който предлага Print Artist Platinum 25 - Nova Development.
Безплатно

Yumpu.com

Yumpu.com ви осигурява бързо и лесно решение за създаване на онлайн каталози. Вътре в каталога можете да дефинирате връзки към вашия онлайн магазин или друг уебсайт.
платен

QuarkXPress

QuarkXPress 2017 е водещият софтуер за настолни издания за творчески професионалисти. Лиценз за цял живот - няма абонамент.
Безплатно

Автор на iBooks

iBooks Author е приложение, което хората могат да използват за писане на романи, учебници, готварски книги и други видове книги в правилния формат. Когато авторите използват iBooks Author, за да пишат книгите си, програмата дава възможност на потребителя да експортира книгата си директно към Apple iBooks или iTunes U за публикуване.
платен

Adobe FrameMaker

Adobe Framemaker е инструмент, използван за писане и публикуване на дълги технически документи като инструкции или ръководства. Adobe Framemaker е софтуер за дизайн на оформление на страници и създава функционални страници за ръководства за технически инструкции.
Филтърни платформи
Web (7)
Браузър (5)
Прозорци (4) \ t
macOS (3)
Unix
Функции на филтъра
Рекламен дизайнер
реклама
Създаване на списание
работен плот
Desktop Publisher
Настолна публикация
Импортиране на EPS
списание
вестник
Създател на вестници
PDF
Издател
издаване
пиша

Плюсове на Microsoft Publisher

Има основните инструменти за създаване на уникални, зашеметяващи листовки, пощенски картички, брошури и др.
Обширна библиотека от шаблони, които да използвате и да избирате за лесно създаване на документи.
Разнообразни и качествени инструменти за типография.
Издателят има опростен интерфейс, който е лесен за навигация, особено за потребители, които вече са запознати с Office.
Отлична лека алтернатива на InDesign и други по-богати на функции програми за професионален дизайн на настолни издания. Също така е значително по-евтин от InDesign за компании и физически лица с по-скромни нужди за настолни издания, особено защото може да бъде включен като част от Office.
Publisher се интегрира безпроблемно с останалите програми на Microsoft Office.

Против на Microsoft Publisher

На разходите. Издателят, заедно с останалата част от Microsoft Office, е много скъп, дори и с модела за абонамент 365. Има по-евтини или дори безплатни алтернативи.
Съвместимост. Основният формат на издателя не се поддържа от много други приложения, а дори и да могат да се правят редакции, съвместимостта като цяло е лоша. Тъй като Publisher е само част от пакети от по-висок клас на Office, много компютри, които имат инсталиран Office, нямат Publisher и не могат да отварят .pub файлове.
Няма версия на Publisher за Mac.
За разлика от останалата част на Microsoft Office, Publisher не е стандартният отрасъл за своята ниша. Adobe InDesign има тази чест.
Липсват някои от най-високите и полезни инструменти за графичен дизайн.
Няма съвместимост с продуктите на Adobe - само с други продукти на Microsoft.

Характеристики на Microsoft Publisher

Солидно приложение за десктоп издателска дейност, особено за всеки, който има основни нужди или начинаещи, изучавайки процеса на настолни издания.
Много шаблони за избор за лесно създаване на документи.
Включени като част от някои версии на Microsoft Office.
Прост и лесен за навигация интерфейс.

Отзиви на Microsoft Publisher

от grex за Microsoft Publisher на 29 март, 2018 г.
"Издател е много солидна програма за настолни издания за начинаещи и хора с основни нужди. Липсва високите функции и пазарният дял на своите партньори Adobe InDesign и QuarkXPress се радват. Въпреки това, Publisher все още се радва на значителна част от пазара на професионални настолни издания. също.

Издателят предлага редица шаблони за много различни типове публикации. Те включват фотоалбуми, брошури, листовки, бюлетини и др. Той разполага с достатъчно инструменти за лична употреба и за професионална употреба, включително проста организация за снимане и плъзгане, както и усъвършенствани инструменти за типография. Инструментите за графичен дизайн обаче са ограничени в сравнение с конкурентите.

Родният файлов формат за Publisher е .pub. За съжаление Publisher има повече проблеми с съвместимостта с други машини и програми, отколкото други приложения на Office. Издателят не идва с всички версии на Office, така че дори и машини, които имат Office, не е задължително да имат Publisher и по този начин да не могат да отварят файлове .pub. Файловете на издатели не могат да се отварят от повечето други софтуерни продукти за настолни издания, за разлика от документите на Word. LibreOffice поддържа файлове .pub, но Corel Draw X4 може да ги прочете само и InDesign и QuarkXPress не предлагат никаква поддръжка. Интегрирането на издателя с останалата част от Office обаче е безпроблемно.

Office Professional 2016 е единствената еднократна покупка на Office, която включва Publisher и е $ 399.99. Издателят може да бъде закупен самостоятелно за еднократна такса от $ 129.99. Достъпът до него може да се осъществи и като част от абонамент за Office 365 за Home, Personal, Business и Business Premium, като всички те имат различни месечни такси и функции в зависимост от нуждите на потребителя. За разлика от почти всяка друга програма в Office, Publisher не е налична за Mac. "
Чувствайте се свободни да изпратите вашето собствено мнение за Microsoft Publisher!

Споделете вашето мнение за Microsoft Publisher

3
/ 5
Резюме на прегледа
Microsoft Publisher вече е прегледан с 1 мнение.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.business.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : hubpages.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.comparedandreviewed.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.alphr.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : opensource.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : brandongaille.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Microsoft Publisher

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на Microsoft Publisher? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Microsoft Publisher е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 3770 times. Последно обновена на 2019-01-29 05:23:24 и е разгледана 3770 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 8 people liked this article. 7 от 8 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на оценка на звезда от 4.38 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън