SignUpGenius

описание
SignUpGenius е инструмент за планиране на събития, изпращане на покани и управление на вашите респонденти на едно място.
Рейтинг (4.00)
платформи
мрежа

5 най-добри алтернативи на SignUpGenius

платен

Полъх

Крис Бриз е създал световна репутация за софтуера си за цифрови фотоапарати, който се предлага в интернет от март 2001 г. Крис има над 30-годишен опит в разработването на софтуер и използва Breeze Systems от 1994 г. насам.

неон

Neon - Showreel 2016-17. Info. Пазаруване. Докоснете, за да включите звука. Ако възпроизвеждането не започне скоро, опитайте да рестартирате устройството.

Shiftboard

Shiftboard е софтуер за планиране на служители. Както подсказва името, той е специално предназначен за работници на смени. Забележителни клиенти са Randstad, Koch, Centerplate, Американската болнична корпорация, Тексаския университет в Остин, Disney, Yale University, Encore, South by South West, Blue Cross Blue Shield, Университета на Калифорния, шведски, Сиатъл център, Mayo Clinic , 3M, Maker Faire, BAMSI, Университета на Небраска в Линкълн, Сиело, Лейдос, Института Сънданс, Масачузетския технологичен институт, Гейлорд Национал, Харвардската библиотека, Музеят на модерното изкуство, United Airlines, Salesforce, Държавният университет в Охайо и много други.

Elvanto

Насладете се на всеобхватен, софтуер за управление на църквата, който включва пълно планиране на поклонение. Управлявайте услугите, регистрацията на деца и доброволците със списък с лекота.

Създател на църковната общност

Church Community Builder е платформа, която църквите могат да използват, за да свързват своите членове чрез достъп до инструментите, предоставени чрез абонамент.
Филтърни платформи
Web (5)
Android (3)
iOS (3)
Браузър (2)
MacOS
Функции на филтъра
Специална отчетност
Разширено проследяване на профили
Проследяване на заявителя
Auto-график
Автоматично напомняне за преместване
Инструменти за наличност
Календари
Проследяване на клиенти
Сътрудничество
Поле за персонализирано планиране
Персонализиране на марката
Дневни архиви на данни
Експорт на данни
Проследяване на отдел
Интерфейс за плъзгане и пускане
Известия по имейл
Сигнали за имейли към SMS
Споделяне на файлове
Качване на файлове
Съобщения в групата
Управление на идеи
Борд за работа
Карти и местоположения
приоритизиране
Пътна карта на продукта
Бюджетиране на проекти
Актуализации в реално време
Докладване
Смяна на цветовото кодиране
Единична регистрация на SSO
Документи на екипа
Списъци със задачи
Tradeboard
Уеб формуляри за регистрация

Плюсове на SignUpGenius

Силно автоматизираният процес отнема болката от непрекъснатия надзор на събитията
Началото е просто и изисква минимална крива на учене
Полезно за широк кръг от различни организации

Против на SignUpGenius

Ранната крива на обучение може да бъде трудна, когато се създават по-сложни събития
Интерфейсът е малко непривлекателен

Характеристики на SignUpGenius

Създавайте персонализирани събития чрез един интерфейс
Стотици шаблони за изтегляне
Здрава система за съобщения и автоматизирани известия

Ревюта на SignUpGenius

от grex за SignUpGenius на 18 май 2018 година
"Наблюдението на дадено събитие е трудно. Дори и най-малките, които се събират, могат да включват множество движещи се части, а един от най-критичните логистични вектори е този, който ще бъде там. Обемът на участниците може да има значителен ефект върху мястото, което наемате, колко бюджетът за отстъпки и начина, по който планирате събитията. Резервирането на участници за говорещи ангажименти или развлекателни предавания добавя допълнително усложнение, тъй като те могат да променят грима и състава на събитието по същество. необходимостта от хартиени листове за регистрация, те са само половината мярка SignUpGenius е изградена от земята като специален софтуер, предназначен да помага при планиране на събития и известия на респондентите.

Регистрирането е просто, което означава, че можете да започнете бързо, дори ако това е първият ви път и се опитвате да планирате нещо толкова лесно, колкото семейно събиране или готвене. Но малко проучване ще покаже, че това е проект, предназначен да отговори на взискателните нужди на претоварените координатори на събития. Интерфейсът, базиран на шаблони, ви позволява да започнете работа и да започнете с персонализирано регистриране на събития за минути, докато стабилните инструменти са налице за извличане на множество регистрации в насипно състояние. Има стотици професионално проектирани теми, но потребителите също имат възможност да създадат свои собствени, за да създадат покана, която точно отразява нуждите на тяхното събитие. Независимо дали искате да възбудите потенциалните доброволци, за да се регистрирате за събитие или да се уверите, че всички срещи на вашата компания са обединени от отделно и персонализирано брандиране, със сигурност ще бъде нещо за вас; и след като имате основния дизайн на мястото си, въвеждането на нова информация и въвеждането му в света е изключително безболезнена афера. Повтарящият се помощник SignUpGenius ви позволява автоматично да генерирате до стотици формуляри за повтарящи се събития и можете да използвате персонализирани полета и формуляри за въпроси, за да създадете опит, който да отговаря на вашите специфични изисквания. Също така може да се съобрази със сложността на операцията. Множество формуляри за регистрация могат да бъдат свързани помежду си, създавайки мрежа, която поставя цялата ви информация на едно място или дори създава уникални пътища за множество потребители и всички тези връзки се обработват чрез интуитивен интерфейс с табулации.

Ако искате да общувате по-лично с потенциалните респонденти, има изградена стабилна система за съобщения. Това ви позволява да разделите членовете на вашата организация на по-специализирани групи по интереси или директно да се свържете с тях. Можете да синхронизирате членове от списъците си с контакти, а опцията също така е да изпращате автоматизирани съобщения за предстоящи събития. SignMeUp ясно постави много внимание в подготовката, така че можете да получите повечето от работата си в едно заседание и да оставите системата да извърши останалата част от работата за вас. "
Чувствайте се свободни да представите вашето собствено мнение за SignUpGenius!

Споделете мнението си за SignUpGenius

3
/ 5
Резюме на прегледа
SignUpGenius в момента е преглеждано с 1 мнение.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : fitsmallbusiness.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.trustpilot.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.freesoftware.online
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.signupgenius.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.findmyshift.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.signupgenius.com
or полезно или не е полезно

Коментари относно SignUpGenius

Всички полезни предложения в списъка с алтернативи на SignUpGenius? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за SignUpGenius е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 3965 times. Последно обновена на 2019-01-29 01:20:05 и е разгледана 3965 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 8 people liked this article. 6 от 8 души харесаха тази статия. / 5 . Това е еквивалентно на оценка на звезда от 3.75 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън