тупик

описание
Puffin е уеб браузър за мобилни приложения, който е едновременно невероятно бърз и изключително сигурен. След като сте опитали Puffin само за известно време, всеки друг мобилен уеб браузър ще се почувства като че се движи с темпо на охлюв.
Категории
Рейтинг (4.00)
Разрешително
Freemium
платформи
андроид IOS

14 най-добри алтернативи на Puffin

Безплатно

Google Chrome

Google Chrome беше представен за първи път през 2008 г. Оттогава той се превърна в един от най-популярните уеб браузъри благодарение на ефективните функции за сигурност, голяма библиотека от разширения и лекота на използване.
Безплатно

опера

Opera е един от най-популярните браузъри заедно с Firefox, Chrome и Internet Explorer. Той е и най-бързият браузър в сравнение с Internet Explorer.
Безплатно

опера мини

IOS. Браузърът Opera Mini за iPhone и iPad ви спестява до 90% от мобилните данни, блокира рекламите за увеличаване на скоростта на сърфиране и разполага с вграден информационен канал.
Freemium

Dolphin Browser

Как да зададете началната си страница на браузъра Dolphin, работещ с Android телефон. Научете как да настроите началната страница на браузъра си в Dolphin, за да показва собствена страница, когато отворите браузъра.
Безплатно

смел

Смелият софтуер е браузър, който ви позволява да разглеждате, без да получавате реклами, които нарушават личната ви информация и да губите време и пари. Рекламите са се превърнали в значителен проблем в последно време, тъй като алчните маркетолози проследяват онлайн дейностите на хората и вмъкват „бисквитки“ и сайтове в техните браузъри.
Безплатно

UC Browser

Разработен в Китай, UC Browser е мобилен интернет браузър, предназначен да предложи много от най-добрите функции, които ще намерите в настолния интернет браузър, намален, за да задоволи нуждите на телефона ви.
Безплатно

CM Browser

Secure. Осъществено от антивирусен двигател # 1, оценен от AV-TEST. CM Browser ви предпазва от фишинг атаки и ви предупреждава, когато посещавате злонамерени уебсайтове.
Безплатно

Opera Neon

Opera Neon ви предлага нови функции в свежа дизайнерска концепция, която ще ви помогне да изживеете уеб начина, по който може да бъде. Отминаха дните на ровене в безкрайни раздели на браузъра, за да намерите уебсайта, който искате.

Chrome

Chrome е популярният уеб браузър, разработен от Google през 2008 г. за операционната система Windows. Тя вече е достъпна за всички основни платформи, включително Android и iOS устройства.

делфин

Официален сайт на Dolphin, GameCube и Wii емулатор. Изтеглете последната версия (5. 0-5763) сега или задайте въпроси на нашите форуми за помощ.

Смел браузър

Блокирайте реклами и тракери. Смелите блокират рекламите и тракерите по подразбиране, така че да разглеждате по-бързо и по-безопасно. Можете да добавите разширения за блокиране на реклами в съществуващия си браузър, но е сложно и често противоречат един на друг, защото компаниите в браузъра не ги тестват.

Firefox

Firefox е един от най-популярните уеб браузъри в света и има красива естетика, укрепена с изключителна поверителност, бързина и възможност за синхронизиране между десктоп и мобилно устройство.

Photon

Фотон? Защо просто се свързвате? Неговото време сте компресирали върху предимството на Tata Photon: Great Network: Опитайте мрежата, създадена да ви даде големи скорости и покритие, така че да можете да живеете живота си в пълна степен.

атлас

Няма налична информация за тази страница.
Филтърни платформи
Android (13)
iOS (11)
Прозорци (7) \ t
Браузър (6)
Unix (5)
macOS (4)
Web (4)
Функции на филтъра
Интернет браузър (3)
Уеб браузър (3)
Браузър (2)
Web (2)
Bookmark
Преглед на уеб
хром
Mozilla
Браузър Mozilla
Придвижване
Търсене
Surfer
Разглеждане в раздели
Уеб сърфист

Плюсове на Puffin

Вграден виртуален геймпад / тракпад
Супер бързо

Против на Puffin

Някои блокови програми на някои държави

Характеристики на Puffin

Уеб сърфиране
Сигурност в облака

Отзиви за Пуфин

от grex за Puffin на 2 март, 2018
"Ако искате един от най-бързите преживявания за мобилно сърфиране в интернет, Puffin е отговорът. Скоростта на този браузър е почти отвъд. Някои страници се зареждат за секунди, други се зареждат мигновено. браузър, дори ако сте били лоялни към този браузър от години.Сега, когато получавате поддръжка за Adobe-Flash-Over-Cloud без допълнителна покупка, софтуерът е още по-привлекателен.

При изброяване на характеристиките, които правят Puffin се открояват от конкуренцията, неговата скорост е най-важният фактор от практическа гледна точка. Puffin има други невероятни функции, но никой от тях не е толкова очевиден и директно полезен, колкото гладката, течна скорост на браузъра. Скоростта на браузъра се дължи на начина, по който обработва трафика. Вместо да позволи на устройството ви да се справи с натоварването, той превключва тази работа на специализираните облачни сървъри, управлявани от разработчиците. Това означава, че вашето устройство всъщност не работи със самата страница, то просто действа като хъб за отдалечен достъп, който ви свързва с желаната от вас страница чрез мощен облачен сървър.

Една от второстепенните характеристики на софтуера е неговата защита от облаци. Разработчиците искат да защитят своите потребители на всяка цена, така че те криптират данните, докато пътуват между сървърите на Puffin и приложението Puffin на вашето устройство. Това предотвратява достъпа на потенциални хакери до личната ви информация. За разлика от други не-защитени уеб браузъри, Puffin е напълно безопасен за използване при незащитено WiFi в публично пространство. Дори ако WiFi е публична, данните, които пътуват по мрежата, все още са криптирани от системата Puffin.

За да се гарантира, че потребителите на Puffin имат възможно най-актуалното сърфиране в интернет, разработчиците непрекъснато увеличават производителността на своите сървъри и можете да използвате системата Puffin, за да изтеглите и инсталирате най-новия Flash плейър от Adobe.

Методът за шифроване, използван от Puffin, предотвратява кражбата на данни, но намалява обема на данните с до 90 процента. Това може лесно да ви спести пари, ако работите само с платен информационен план с определени тавани.

Когато използвате браузъра, можете да изтеглите нещата директно в облака Puffin вместо с устройството, за да спестите място. Файловете не могат да бъдат по-големи от 1GB. Ако искате да използвате браузъра, за да възпроизвеждате Flash съдържание, можете да го направите със специалния режим Театър. Флаш игрите могат да бъдат контролирани лесно с виртуалния геймпад и тракпад, а приложението може да бъде настроено да работи в настолна или мобилна конфигурация. За съжаление, Puffin е недостъпен в някои държави, включително Саудитска Арабия и Китай, поради правителствени блокове.
Чувствайте се свободни да представите своето собствено мнение за Puffin!

Споделете мнението си за Puffin

3
/ 5
Резюме на прегледа
Puffin в момента са прегледани с 1 мнения.

Общо, това е комбинирана оценка от 4,00 от 5 звезди.

our editorial list of additional articles. Ново: нашият редакторски списък с допълнителни статии.
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.tapsmart.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.commonsensemedia.org
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : bestappsguru.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : itunes.apple.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : news.ycombinator.com
or полезно или не е полезно
0 мнения харесаха тази публикация.
Източник : www.educationalappstore.com
or полезно или не е полезно

Коментари за Puffin

Някакви полезни предложения в списъка с алтернативи на Puffin? Чувствайте се свободни да напишете коментар!
За този член
/ Тази страница за Puffin е публикувана от G. Krambs / . bolgarna.info . and has been viewed 4256 times. Последно е актуализирано на 2019-01-29 03:17:36 и е разгледана 4256 пъти.

Хареса ли ви тази статия? Моля, оценете го!

out of 5 people liked this article. 4 от 5 души харесаха тази статия. / 5 . Това се равнява на категория 4,00 / 5 .

Гласувай сега:

or Като или неприязън